StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Головне, щоб людина несла любов": співачка Tayanna виправдала зірок, які виступають в Росії

2 грудня 2022, 18:46
Співачка Tayanna також каже, що вона любить всіх артистів, незважаючи ні на що.
Tayanna
Tayanna / instagram.com/tayanna_reshetnyak

Українська співачка Tayanna, брат якої, незважаючи на війну, повернувся і будує кар'єру в Росії, яка жорстоко обстрілює Україну, несподівано повідомила про свою лояльність до тих українських зірок, які будують свою кар'єру в країні-агресорі.

Зокрема, за словами співачки, головне, щоб людина несла в серці добро і любов. "Я залишаюся при собі, при своїй думці. Я вважаю, що шлях людини-він дуже особливий, і він його індивідуальний. Головне, щоб людина несла в серці добро і любов. Боженька на небі все вирішить набагато краще, ніж ми, люди, зі свого боку, з якихось своїх призм, пережитих ситуацій",-заявила вона в шоу "Слава+Таня".

Співачка також повідомила, що вона всіх любить і поважає. "Мені здається, що на небі все видно, і коли людина дійсно діє від серця, дійсно йде через свій душевний, духовний поклик, тоді він робить все правильно. І людина не може засуджувати людину або підтримувати, або ще щось. Має бути нейтральна дуже думка про людину і чесне внутрішнє ставлення", - підкреслила вона.

Tayanna також не засуджує і тих виконавців, які вирішили залишити в своєму репертуарі пісні російською мовою.

Нагадаємо, раніше поп-виконавець Міша Марвін (нині ‒ Михайло Решетняк), уродженець Чернівців і брат популярної української співачки Tayanna (Тетяни Решетняк), вирішив повернутися працювати в країну-агресор, в Росію ‒ там, де він будував кар'єру задовго до повномасштабного військового вторгнення в Україні.

Всі повідомлення про російсько-українську війну співак видалив зі своїх сторінок в соцмережах. Там і повідомив про те, що він продовжить співпрацю з російським лейблом Black Star ‒ який колись заснував і довго керував відомий путініст-артист Тіматі (Тимур Юнусов).

"Так, це не помилка. Я знову Міша Марвін. У 99 відсотків випадків потрібно просто поговорити, щоб вирішувати всі проблеми. Так і сталося. Ми з Пашею (гендиректор Black Star — Главред) все обговорили. Більше немає непорозуміння. Лейбл передав мені права на ім'я та пісні. Ми залишаємось колегами та друзями. Наша співпраця продовжиться, але в новому форматі. Я самостійний артист, а команда Black Star буде моїм дистриб'ютором і забезпечить менеджментом", — написав в Instagram Марвін.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти