StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пропагандистка Скабєєва забилася в істериці через жарт Галкіна про її голову в руках Кіркорова

21 березня 2023, 20:17
Іронічно, але путіністку зачепили слова коміка, та самій вживати вирази, неприйнятні в пристойному суспільстві, на адресу Галкіна, вона вважає нормальним.
Максим Галкін, Ольга Скабєєва
Максим Галкін пожартував над Ольгою Скабєєвою - пропагандистка звинуватила коміка в заклику до її вбивства / instagram.com/maxgalkinru, t.me/skabeeva

Російський комік Максим Галкін, який засуджує кремлівську владу і війну в Україні, на одному зі своїх американських концертів склав жарт про пропагандистів: Ангеліні Вовк на додачу до Хрюші і Степаші, з якими путіністка зібралася їхати на фронт і підтримувати окупантів, запропонував взяти ще й Кіркорова в епатажному вбранні з головою пропагандистки Скабєєвої в руках.

Глядачі жарт оцінили, і він швидко розійшлася по мережі. Однак, дотепність гумориста чомусь не сподобалося самій Скабєєвій - на рахунку пропагандистки стільки грубих і непристойних висловлювань і про самого Галкіна, і про Україну та її представників, що така "вразливість" з її боку навіть комічна.

Проте на своєму Telegram-каналі вона вибухнула злякано-істеричною тирадою, в якій хіба що не буквально звинувачує Максима Галкіна в замаху на вбивство, попутно ображаючи його честь і гідність.

"Правда ж смішно? Який душевний і невинний хлопчик. Голова Скабєєвої у Кіркорова в руках. Ахаха. Ви навіщо такому чудесному гумористу влаштували камінг-аут? Навіщо розповіли, що Галкін - гей? Брехунці. Галкін - не гей. Він формений [неценз.]. [неценз.]. Звичайна гн**a - як каже Лукашенко. Це ж прямий заклик до вбивства / розправи наді мною? Або ще не прямий? Є юристи?" - розійшлася Скабєєва.

Примітно, що самому Галкіну думка закоренілої пропагандистки про його особистість та/або жарти абсолютно нецікава. Комік проігнорував образи Скабєєвої на свою адресу.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти