StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фото здивувало: Кім Кардашьян спробувала продати свою брудну сумку за 70 тисяч доларів

23 лютого 2024, 11:22оновлено 23 лютого, 14:52
1035
Користувачі соціальних мереж буквально підняли на сміх сумку за нечувану суму.
Кім Кардашьян зганьбилася в мережі
Кім Кардашьян зганьбилася в мережі / Колаж Главред, фото Instagram / kimkardashian, kardashiankloset.com

Світська левиця і бізнесвумен Кім Кардашян отримала негативну реакцію за те, що виставила "брудну" сумку Hermès Birkin на сімейному сайті перепродажу під назвою Kardashian Kloset.

Як пише The Daily Mail, 43-річна селебріті, в колекції якої є кілька унікальних сумок Hermès, просить 70 тисяч доларів за рідкісну сіру матову сумочку зі шкіри алігатора, яка була вказана як "в хорошому стані".

Однак в подальшому описі сумки додано, що "є деякі зміни кольору ручок і нижніх кутів, а також незначні подряпини на металі".

відео дня
Сумка зі шкіри алігатора від Hermes
Сумка зі шкіри алігатора від Hermes / скріншот kardashiankloset.com

В описі також зазначено, що до сумки не додається сертифікат CITES — документ, необхідний, якщо ви плануєте подорожувати з сумкою або аксесуаром з екзотичної шкіри, в тому числі зі шкіри алігатора.

Сумочка за 70 000 доларів
Сумочка за 70 000 доларів / скріншот kardashiankloset.com

Шанувальники швидко обурилися тим, що мільярдер намагається перепродати використану сумку, і одна людина на Reddit написала: "серйозно, наскільки вони відчайдушно потребують грошей?"

Інша людина додала: "Це так незручно. Чому б їм не повернути його H (Hermes) для відновлення перед продажем?", "Сміливість виставити цю ціну, незважаючи на всі зміни кольору ручок і потертості на нижній частині і нижніх кутах", " 70 тисяч за брудну сумку, чорт візьми!", "Фурнітура вся потерта і тьмяна, краї зношені і злегка пошарпані, ручки знебарвлені від макіяжу або автозасмаги. Просто вау. Той, хто у них це купує, той ідіот, вони навіть не спромоглися її відновити або правильно зберігати. Це взагалі оригінал? Їм справді не соромно!", "Люди, у яких є 70 тисяч, які можна витратити на сумку, хіба вони не куплять нову? Якщо у вас є 70 тисяч, які можна витратити на сумку, навіщо вам потрібні сумки Кардашян?"- обурилися користувачі.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що вже майже 20 років світська левиця і бізнесвумен Кім Кардашьян страждає невиліковним аутоімунним захворюванням - псоріазом. Над кланом знаменитостей часто жартують через любов до фотошопу, але свою хворобу Кім показує без прикрас.

Раніше також скандальний 46-річний американський репер Каньє Вест шокував своїм перетворенням. Так, днями, у своїй історії в Instagram він продемонстрував нові металеві зубні протези, які коштують кругленьку суму в 850 000 доларів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти