StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Фемінізм - жіночий егоїзм": Скрипка розповів, чому українки кращі за європейок

15 серпня 2023, 12:55оновлено 15 серпня 2023, 13:47
Лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка заявив, що українські жінки "шанують чоловіків", а європейок назвав егоїстками через феміністичні погляди.
Олег Скрипка
Скрипка вважає, що "погане виховання жінок" панує у всьому світі / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарний рок-музикант і лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка стверджує, що українські жінки вдома створюють затишок і шанують чоловіків ‒ на відміну від європейських. Таку заяву він зробив у відеоподкасті STAND UP BATTLE.

"Українські жінки - вони хазяйновиті, вони і сексуальні, вони і розумні, вони як менеджери, будинки створюють затишок і шанують чоловіків. А європейські жінки - вони феміністичні. А фемінізм - жіночий егоїзм. Є певна ієрархія і є як би самоповага і повага до партнера. І цей фемінізм. Дійсно є у жінок самоповага до себе і немає поваги до чоловіка, - заявив Скрипка. І воно насаджується в нашу культуру і ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця", ‒ сказав артист.

Скрипка вважає все вищевказане "поганим вихованням жінок", яке панує у всьому світі.

відео дня

"І в Україні ці "інстасамки" - просто погане виховання жінок, вони просто не виховані. Але не всі. Та золота жінка вона на дні, її просто потрібно дістати і сказати: українська жінка - ось це", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну, отримав звання "іноагента" РФ. Сам Нойз цю новину прокоментував з іронією.

Також відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти