StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Патріотичний цинізм": Скрипка жорстко вилаяв Потапа з Дорофєєвою через українські пісні

26 лютого 2023, 10:41оновлено 26 лютого 2023, 13:22
Легендарний музикант Олег Скрипка пояснив, що своїми новими україномовними треками Потап і Дорофєєва просто будують новий бізнес.
Скрипка, Потап, Дорофєєва
Скрипка жорстко пройшовся Потапом з Дорофєєвою через українські пісні / Колаж фото УНІАН

Легенда української рок-музики та фронтмени гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка назвав Надю Дорофєєву і Потапа (Олексія Потапенка) "патріотичними циніками". Про це він заявив в інтерв'ю каналу "Твоє місто".

"Патріотичний цинізм. Щирі циніки. Просто є людина сцени, а є людина – бізнесмен сцени. На сьогоднішній день існують такі механізми, що люди спостерігають на сцені бізнесменів. Бізнесмени собі класно побудували кар'єру, а деякі з них ще більш-менш нормально співають", – сказав Скрипка.

Артист пояснив, що своїми новими україномовними треками Потап і Дорофєєва просто будують новий бізнес.

"У нас є культурна катастрофа і, напевно, був російський вплив. Тобто структура шоу-бізнесу не змінилася. Був російськомовний контент і якісь україномовні дурники, щоб були в ефірі. Якщо забрали російськомовний контент, що ми залишаємо, якщо механізм той же? Потрібно поставити завдання, щоб був якісний продукт, щоб в музику повернувся зміст, а не тільки слова про свободу", – підсумував Скрипка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну, отримав звання "іноагента" РФ. Сам Нойз цю новину прокоментував з іронією.

Також відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти