StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Їй це заходить": Олена Зеленська розсекретила, на кого вчиться дочка президента

28 червня 2023, 16:02
1838
Олександра Зеленська обрала складний шлях, але батьки підтримують її рішення.
Олена Зеленська та Володимир Зеленський з дітьми
Олена Зеленська розповіла, на якій спеціальності навчається старша донька президента / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська дає безліч інтерв'ю, проте вона завжди була стриманою в тому, що стосувалося її сім'ї. Відомо, що діти президента, 18-річна Олександра і 10-річний Кирило, під час війни залишаються в країні, тут же вони здобувають освіту.

В інтерв'ю для РБК-Україна Олена Зеленська розповіла, на кого вчиться її дочка-студентка. Перша леді зазначає, що питання майбутньої професії Олександри в родині обговорювалося вкрай ретельно.

"Вона обрала юридичну спеціальність. Скажу чесно, ми вели розмови про вибір майбутньої спеціальності вже, можливо, протягом п'яти років, постійно повертаючись до цієї теми. Були різні варіанти від неї, якісь пропозиції від нас, ми все це обговорювали, і такі довгі в нас були дискусії", - зазначає дружина президента України.

відео дня

Також вона розповіла, чому питання освіти Олександри стояло так гостро - батьки хотіли переконатися, що обрана професія буде приносити дівчині задоволення. Юриспруденцію вона вибрала самостійно серед кількох спеціальностей.

"Мені здається, що обрала вдало, тому що дивлюся на неї – їй подобається, і це їй "заходить", як то кажуть. Це йде м'яко, без напруги, в неї виходить. Тому сподіваюся, що вона продовжить цю свою дорогу. Але ми не тиснули на неї. Тому що я пам'ятаю, як у мене майже не було вибору під час вступу до вишу. І нам хотілося, щоби вона мала все ж таки можливість розправити крила і обрати самостійно", - каже Олена Зеленська.

Раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореорграф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти