StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це жах і сором": Сумська розповіла, чому відчувала себе другосортною поруч з акторами з РФ

31 липня 2022, 00:20
Домінантність російських акторів принижувала вітчизняних артистів.
Ольга Сумська
Ольга Сумська розповіла про несправедливе ставлення до українських акторів у РФ / instagram.com/olgasumska

Акторка і Народна артистка України Ольга Сумська мала досвід зйомок на російських майданчиках з російськими акторами. В інтерв'ю для 24 каналу вона зізналася - українських артистів завжди хоч натяком, але змушували себе відчувати людьми другого сорту.

Така пиха здається Сумській образливою і несправедливою. Навіть на деяких українських знімальних майданчиках часом панувала відверта нерівність - російським акторам і гонорари пропонували вище, і умови кращі.

"Я ніколи не забуду, як прийшла на зйомки якогось серіалу з російськими колегами. Я приходжу й бачу, що в кожного російського колеги окремий знімальний вагончик. Я кажу: "А куди мені приткнутися? Ось прийшла народна артистка". На що Горянський, мій кум, народний артист України, присоромив знімальну групу: "Люди, ви що збожеволіли? Будь ласка, повирішуйте всі питання". Одразу знайшли місце. Це жах, це сором. Це такий другий сорт, яким ти себе відчував. Ну от приходили московські актори, і все на них вибудовувалось", - розповідає Сумська.

відео дня

Акторка рада, що сьогодні все більше українців цікавиться українською культурою в прагненні самоідентифікувати себе. Вона впевнена: за українським кіно та іншими видами мистецтва - майбутнє.

"Тому та самодостатність українського актора, українського режисера й українського кіно, яка сьогодні виривається з м'ясом і великою кров'ю, має бути затверджена назавжди. Ми не маємо права її втратити", - рішуче заявляє Ольга Сумська.

читайте також20-річний син покійного Ігоря Пелиха захищає Україну в гарячій точці

Раніше грузинський актор і естрадний співак, Заслужений артист України Вахтанг Кікабідзе назвав війну геноцидом українського народу, а Зеленського "справжнім мужиком".

Український музикант і актор Сергій Бабкін піддавався критиці за те, що покинув Україну під час повномасштабної війни. Артист пояснив, чому опинився за кордоном.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти