StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це та, про яку я співаю": Винник відкрито назвав ім'я своєї дружини

30 червня 2023, 19:55
Український співак розкрив таємницю свого особистого життя після того, як вона багато років залишалася за величезними замками.
Олег Винник і Таюне
Олег Винник назвав ім'я своєї дружини і розповів про сина / Колаж: Главред, фото: instagram.com/taunetaisia

Відомий український співак Олег Винник після тривалого зникнення відкрито розповів про свою дружину і сина. Він офіційно зізнався, що одружений і назвав ім'я своєї коханої. Це все він розповів під час інтерв'ю Вікторії Курочці для її YouTube-проекту "КРП".

Він дуже довгий час тримав в секреті своє особисте життя. Винник прямо сказав, що він одружений на своїй бек-вокалістці Таюне і у них є син. Варто відзначити, що фанати давно здогадувалися про цей роман.

"Таюне - це псевдонім, по-перше. По-друге, це та, про яку я співаю пісні. Звичайно, її звуть Тая. Мама її називала Таюне", - сказав Винник.

відео дня

Співак також зізнався, що жив у Німеччині зі своєю дружиною і сином ще до того, як став знаменитим в Україні. Він також розповів, що хотів подарувати Дружині квартиру в Німеччині, але у нього не вистачило грошей.

"Кілька років тому хотів подарувати квартиру одній дуже хорошій людині, яка зі мною. Дружині, звичайно ... Збирав ті гроші в турі, але не вистачило. Тут дуже дорого все", - зізнався співак.

Водночас Винник пояснив, чому довгий час приховував від усіх своє особисте життя. Він не хотів, щоб його рідних переслідували журналісти.

"Я не думаю, що мій син буде щасливий, коли він піде в університет і його будуть питати наші журналісти, тикаючи в обличчя камеру. Він "маленький" - руку протягне і засуне камеру в одне місце. Більш того, вже подзвонить поліцаям і скаже: "Залиште мене в спокої", – сказав Винник.

Куди пропав Олег Винник

Нагадаємо, що Олег Винник рекордно довгий час не з'являється на публіці і виключно вміло ховається від сторонніх очей. Стало відомо, коли з'явиться Олег Винник і куди він подівся.

У мережу потрапили дані з приводу діагнозу Олега Винника. Цього разу, на своєму каналі на YouTube блогер Беспалов сфокусувався на здоров'ї зниклого з горизонтів Олега Винника.

Друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Олег Винник живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти