StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Є такі пуритани": путіністка Валерія висловилася в бік своєї невістки

22 травня 2024, 11:41оновлено 11 червня, 14:39
706
Путіністка Валерія стала на захист своєї невістки, яка весь час потрапляє під хейт шанувальників.
Валерія
Валерія заступилася за невістку/ колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російська співачка Валерія, яка підтримує страшне вторгнення Росії в Україну, вирішила висловити свою думку про невістку Ліану.

Ліані часто пишуть гнівні коментарі під фотографіями в соцмережах, адже вона публікує різний контент і часто дівчину звинувачують у надмірній відвертості.

У коментарі для росЗМІ любителька Путіна заявила, що не бачить нічого поганого у відвертих фотографіях невістки, оскільки вона молода і може собі дозволити таке.

відео дня

"Мені пишуть, що я занадто відверта... Хоча де там? Трохи глибший виріз, коротша спідниця - і ну все, починається... Є такі пуритани, які тільки й стежать за чужим життям. Ніяк не реагую на це. Ліана - молода, красива дівчина. Може собі дозволити", - сказала путіністка Валерія.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Співачка Валерія - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше Валерія з'явилася на відео, де привітала росіян із "днем перемоги", а також повідомила, що з "ними Бог". Звернення співачки опублікувало Міноборони країни-агресора. Вона побажала воїнам швидше "повертатися" додому.

Раніше чоловік співачки Валерії вибухнув матом, говорячи про співачку Лайму Вайкуле, яка на відміну від нього, засудила військове вторгнення Росії в Україну.

Читайте більше про Валерію:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти