StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Зеленська у стильній вишиванці та перлах привітала з Днем прапора

23 серпня 2023, 12:49
Для вшанування української державності перша леді України обрала оригінальний аутфіт з національними мотивами.
Олена Зеленська
Олена Зеленська у вишиванці привітала з Днем Державного прапора / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Сьогодні Україна відзначає особливе свято - День українського прапора. На честь цієї дати перша леді України Олена Зеленськазвернулася до співвітчизників.

"Синьо-жовті кольори – це символ гордості. За воїнів, які встановлюють прапори на відвойованих наших землях. За людей, які зберігають прапори під загрозою тортур. За кожного й кожну, хто під синьо-жовтим стягом виборює цю перемогу", - зазначає вона.

Також Зеленська підкреслила, що зараз прапор України - не просто атрибут державності, а й символ боротьби за свободу і демократичні цінності в усьому світі. "Сьогодні, у День Державного прапора, хочеться закликати всіх, хто вірить в Україну: продовжуйте говорити про це за допомогою нашого прапора. Насправді зараз він не лише наш: це колір боротьби за демократичні людські цінності всього світу", - заявляє перша леді.

відео дня

З важливим для кожного українця святом дружина гаранта привітала в стильному образі, зібраному завдяки праці українських дизайнерів. Зеленська одягла білу сорочку-вишиванку з чорним квітковим орнаментом та комірцем стійкою, шнурки якого вона залишила не зав'язаними, від бренду Gaptuvalnya. Вартість цієї моделі під назвою "Рожа" на офіційному сайті - 9500 грн.

Лук доповнили намисто з перлів з золотим кулоном від Gunia та золоте кольє-тризуб від Guzema. Волосся Олена Зеленська зібрала в скромний пучок на потилиці.

Олена Зеленська
Олена Зеленська у вишиванці привітала з Днем Державного прапора / instagram.com/olenazelenska_official

Раніше українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна показала зустріч чоловіка з сином. Тимур Хромаєв захищає нашу країну від окупанта, і побачив маленького Сашка лише втретє за час повномасштабної війни.

Також стало відомо, що Віталій Козловський тимчасово повернувся до Києва з фронту, де він несе службу у складі Нацгвардії. Незабаром він планує повернутися на службу, а поки інтригує шанувальників "важливою місією".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти