StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Екс-зять Пугачової вирішив допомагати російським терористам

31 жовтня 2022, 15:02оновлено 31 жовтня 2022, 15:38
Співак вирішив підтримати російську армію окупантів, які ґвалтують і вбивають український народ.
Володимир Пресняков
Володимир Пресняков / скріншот

Володимир Пресняков, колишній зять російської співачки Алли Пугачової, яка відкрито не підтримала війну в Україні і емігрувала до Ізраїлю, судячи з усього, не поділяє її обурення.

Під час свого сольного концерту в Москві, артист заявив, що весь гонорар за концерт він відправить російським терористам, які ведуть безчесну загарбницьку війну проти України, пише Комсомольська правда.

"Привіт, хлопці! Нарешті ми зустрілися. Спасибі кожному з вас, що знайшли час і прийшли. Ви знаєте, що ми скасовували концерт через пандемію. Тепер все склалося, слава Богу! Я вітаю кожного-кожного з вас. Хочу сказати, що весь гонорар сьогоднішнього концерту ми віддамо хлопцям, які знаходяться на передовій – і це, завдяки вам. А тепер давайте попоємо і поживемо!"- заявив він, підтримавши таким чином вбивства мирних українців.

відео дня

Нагадаємо, раніше 31-річний Микита Пресняков, старший онук легендарної співачки Алли Пугачової, нібито виїхав з Росії, залишивши в країні-агресорі свою дружину Олену Краснову.

Є інформація, що Пресняков максимально швидко поїхав до Литви, оскільки побоювався, що його призвуть в рамках мобілізації в російську окупаційну армію, яка напала на Україну.

Сама Краснова теж зберігає тим мовчання з приводу місцезнаходження свого чоловіка. Нещодавно вона відвідала вечірку своєї подруги-фотографа в Підмосков'ї.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти