StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Економна наречена мільярдера Безоса показала стильний пляжний лук за 2 тис. грн

30 червня 2023, 02:40
Лорен Санчес може собі дозволити будь-яку розкіш, але вважає за краще в розкіш перетворювати все навколо однією лише своєю присутністю.
Джефф Безос, Лорен Санчес
Наречена Джеффа Безоса Лорен Санчес показала пляжний образ за 54 долари / колаж: Главред, фото: instagram.com/laurenwsanchez

Американський підприємець і мультимільярдер Джефф Безос у 2019 став фігурантом найдорожчого розлучення в історії, яке на той момент оцінювалося в 39 мільярдів доларів.

На такі жертви Безос пішов заради Лорен Санчес, американської журналістки і телеведучої. Між ними спалахнули почуття ще в 2018 році, коли обидва були в шлюбі з іншими людьми. Багато хто не бачив цій парі велике майбутнє, проте в травні 2023 року Джефф і Лорен побралися, і тепер готуються до весілля.

За приємними турботами пара не забуває і про відпочинок. На своїй сторінці в Instagram Санчес публікує кадри з морської подорожі на яхті Безоса вартістю 500 млн.доларів.

відео дня

Втім, незважаючи на величезні фінансові можливості свого обранця, ведуча, схоже, не прагне тринькати гроші направо і наліво. На недавньому фото вона з'явилася в купальнику вартістю в 54 доларів (приблизно 1994 грн - прим. редактора), повідомляє видання Page Six.

Бежеве бікіні, прикрашене бахромою і мушлями було придбано в магазині Tezenis. Економна наречена Безоса опублікувала селфі в повний зріст, яке підтверджує - не одяг прикрашає людину.

Лорен Санчес
Наречена Джеффа Безоса Лорен Санчес показала пляжний образ за 54 долари / instagram.com/laurenwsanchez

Раніше про кардинальну зміну іміджу повідомила український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська з позивним "Тайра" - завдяки одній стильній деталі вона стала виглядати, як підліток.

Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для Селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти