StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Єфросиніну засудили до 7 років позбавлення волі в Росії

15 вересня 2023, 15:19
320
У свою чергу, Маша Єфросиніна відповіла на це і похвалилася свободою.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна навряд чи виконуватиме злочинний вирок / instagram.com/mashaefrosinina

Московський, з дозволу сказати, суд засудив українську телеведучу, волонтера Машу Єфросиніну до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомив "Обозреватель"з посиланням на пропагандистські джерела.

Зокрема, також повідомляється, що прокурор вимагав для українки 7 років колонії загального режиму, але під час свого циркового номера в суді попросив суд врахувати, що у Єфросиніної є "маленька дитина".

відео дня

Тим часом, від цього рішення Єфросиніній буде ні холодно, ні жарко. Так як ця фількіна грамота не має ніякої юридичної сили ніде, крім терористичної держави на болотах - Росії.

До слова, судили Машу у справі про "фейки". На думку пропагандистів і суддів, Єфросиніна "брехала" і поширювала "неправдиву" інформацію про армію російських окупантів. Насправді, Єфросиніна описувала звірства російської армії в Україні, а також те, як "друга армія світу" облажалася в Україні і продовжує це робити донині.

Телеведуча вже відреагувала на новину емоційним постом:

Нагадаємо, раніше російська актриса театру, кіно і озвучування Раміля Іскандер була затримана у своєму підмосковному будинку в поселенні Марушкинское. В результаті обшуку в її житлі і автомобілі поліцейськими було знайдено близько двох кілограм мефедрону, а також амфетамін і кокаїн.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна показала людину, яка може вити з неї мотузки. Відповідним фото селебріті поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Так, Маша виклала чорно-біле фото, на якому обіймає свого молодшого сина від економіста і захисника України Тимура Хромаєва - Олександра. Єфросиніна ніжно притулилася до свого синочка, а також "зробила заяву".

Вас також моеет зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти