StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джулія Робертс поділилася рідкісним фото своїх близнюків

29 листопада 2022, 21:03
Голлівудська актриса показала старе фото, де її близнюки ще зовсім крихітні.
Джулія Робертс
Джулія Робертс / Instagram

Голлівудська актриса, легендарна Джулія Робертс святкує 18 - річчя своїх близнюків від Денні Модера, Хейзел і Фінна. Пам'ятну дату селебріті вирішила відзначити чарівною ретро-фотографією.

"18", - підписала 55-річна зірка милий знімок, на якому вона тримає одного зі своїх дітей, а інший дивиться на неї. "Люблю", - додала вона.

Як пише Page Six, володарка "Оскара", яка також є матір'ю 15-річного сина Генрі, також поділився старою фотографією Хейзел і Фінна на їх 17-річчя в минулому році.

відео дня

"17 найсолодших років життя", - написала вона, додавши 17 смайликів у формі торта.

Вона та 53-річна Модер одружилися в липні 2002 року, і тепер у них "здійснилася мрія": сім'я з трьома дітьми.

Робертс пояснила, що, хоча вона любить свою акторську кар'єру, це ремесло не "поглинає" її настільки, наскільки це вдається членам її сім'ї.

До стосунків з Модером, з яким Робертс познайомився під час зйомок фільму "Мексиканець" у 2000 році, вона була одружена з кантрі-співаком Лайлом Ловеттом з 1993 по 1995 рік.

Нагадаємо, російська супермодель Ірина Шейк відмовляється давати будь-які політичні коментарі і висловлювати своє ставлення до війни, яку розв'язала її батьківщина. Проте влітку вона вже попалася на використанні пропагандистської символіки в повсякденному житті.

Тоді манекенниці вдалося виправдатися, мовляв не мала на думці нічого поганого, і не варто шукати політику там, де її немає. Однак не минуло й півроку, як вона знову, нехай і мимоволі, стала рупором російської пропаганди.

Ірина Шейк стала головною героїнею didgital-версії обкладинки відомого глянцевого журналу V Magazine. Фотографією, яка прикрасила грудневий номер модель поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти