StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джонні Деппа може замінити жінка в "Піратах Карибського моря": кого обрали

18 травня 2022, 19:47оновлено 1 листопада 2023, 16:38
Актриса може знятися в головній ролі.
Пірати Карибського моря
Пірати Карибського моря більше не будуть такими, як раніше

Продюсер Джек Брукхаймер заявив, що в шостій частині фільму "Пірати Карибського моря", головну роль може зіграти Марго Роббі. Однак зараз розробляються два сценарії, в одному з них вона візьме участь, в іншому — ні.

Джонні Депп, який перебуває в процесі складної судової тяганини зі своєю колишньою дружиною, не повернеться у франшизу"Пірати Карибського моря". Що стосується можливого повернення Деппа, то продюсер лише зазначив ,що" майбутнє покаже", пише The Wrap.

Нагадаємо, що раніше на судовому процесі було оголошено, що представники Деппа погодили зі студією його участь у шостій серії "Піратів Карибського моря", і його гонорар повинен був скласти 22,5 мільйона доларів. Однак через конфлікт з Ембер Херд, винесеного в публічну площину, Disney відмовилася від подальшої співпраці з актором. Пізніше стало відомо, що шанувальники почали збирати підписи під петицією з вимогою повернути роль Джека Горобця Джонні Деппу. Відозва набрала сотні тисяч підписів, реакція керівництва студії невідома.

відео дня

читайте такожЕкс-дружину Джонні Деппа можуть посадити на сім років за лжесвідчення

Коли саме можуть початися зйомки чергового продовження "піратів", Джеррі Брукхаймер не уточнив.

Нагадаємо, раніше американська актриса і колишня дружина Джонні Деппа Ембер Херд знову опинилася під слідством. Вона закидають звинувачення про лжесвідчення у справі, охрещеній у пресі, як "війна з тер'єрами". В дані Daily Mail актриса збрехала австралійській владі у справі про незаконне ввезення собак на територію країни в 2015 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти