StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженніфер Лопес показала, якою її в спальні бачить Бен Аффлек

30 жовтня 2022, 20:05
Легкі, тонкі мережива підкреслили неповторну красу ДжейЛо.
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес знялася для бренду спідньої білизни в мереживному боді / instagram.com/jlo

53-річна американська акторка, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес завжди свіжа та прекрасна на студійних фото і під час концертних виступів.

На щастя для неї, вона відноситься до того рідкісного типу знаменитостей, які і в інтимній обстановці зберігають свою красу і чарівність без особливих зусиль.

Цією відмінною рисою ДжейЛо скористався бренд спідньої білизни Intimissimi. Артистку запросили для зйомок рекламної кампанії нової лінійки спокусливих вбрань. На фотографіях, якими поділилася сама Лопес на своїй сторінці в Instagram, вона постала в домашній обстановці.

відео дня

Знімки зроблені в ліжку Дженніфер. На них артистка позує в ніжному мереживному боді і шовковому молочно-білому халатику. Красу ДжейЛо шанувальники назвали не тільки унікальною, але і освіжаючою.

Раніше українська співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер побалувала шанувальників пікантним образом, і випадково засвітила пишні сідниці без трусиків.

Також Злата Мітчелл, 16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, продовжує епатувати публіку відвертими фотографіями в кричущій міні-спідниці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти