StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джеджула виправдався за слова про сина

18 березня 2023, 23:16
Джеджула різко попросив медіа перевіряти достовірність інформації.
Андрій Джеджула
Андрій Джеджула / Instagram

Український шоумен і телеведучий Андрій Джеджула, який нещодавно заявив, що не спілкується зі своїм сином Даніелем через політичні міркування, поспішив виправдатися за свій випад.

Зокрема, як пише "Обозреватель", Джеджула різко попросив медіа перевіряти достовірність інформації. Він також заявив, що дана ситуація його повеселила і він обговорив її зі своїм сином

"З сином я спілкуюся. З ним все добре. І вже точно немає ніяких суперечок з політичних тем. Він справжній патріот, як і його батько. З синком ми з цієї ситуації просто поржали", – сказав у відеоролику ведучий.

відео дня

Андрій Джеджула
Андрій Джеджула / Скріншот

Джеджула мабуть не очікував, що його слова викличуть такий резонанс. Саме тому, він поспішив звинуватити ЗМІ в необ'єктивності і швидко виправдався за свої слова.

Нагадаємо, раніше Андрій Джеджула зробив несподіване зізнання, яке стосується його стосунків з сином, якому йому народила блогер і танцюрист Санта Дімопулос. Виявилося, що Джеджула розірвав усі стосунки з сином, так як він не усвідомлює те, що сталося в Україні (війна - авт.).

"Ніхто зі мною не радився жодного разу. У мене є своя думка з цього приводу. Є багато людей, які тут знаходяться, в Україні. Вони не говорять про своє важке життя. Є люди за кордоном, але вони не показують фотографії з дорогих пляжів. Живуть реальним життям", - заявив ведучий, маючи на увазі те, що обидві його колишні не радилися з ним, коли вивозили дітей за кордон.

Крім того, раніше Дімопулос висловилася з приводу запроданки Ані Лорак.

"Якщо я не відповідаю, значить я про неї не думаю. Я вважаю за краще думати про благородних, гідних, інтелектуально розвинених, мудрих людей, зі своєю думкою, позицією. Сильних, яскравих особистостей, з яких можна брати приклад. Про порожнечу краще не думати, адже наші думки - це невидимі цеглинки нашого буття", - пише світська левиця.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти