StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дворняжки: Positiff смачно опустив Лорак і Повалій

7 грудня 2023, 21:39
624
Олексій Завгородній жорстко висловився щодо зрадниць.
Positiff, Олексій Завгородній, Позитив
Positiff вважає, що у Лободи є шанс / колаж: Главред, фото: instagram.com/positiff

Український співак Positiff (Олексій Завгородній), розніс колишніх українок і зрадниць, які продовжують жити і працювати в терористичній Росії - Ані Лорак і Таїсію Повалій.

Як зазначив він в інтерв'ю УНІАН, головна мета і цінність цих артисток - гроші.

"Я таких називаю дворнягами, тому що їм все одно, що діється навколо. Вони будуть там, де дають жирну кістку. Якби замість Росії була інша країна, то вони були б там. Ці люди безідейні, пластилінові. Тому наплювати на них. Вони завжди будуть рабами, і їм це добре. Про них не треба думати і говорити", - сказав артист.

відео дня

Тим часом, він звернув увагу і на Світлану Лободу і Віру Брежнєву. За його словами, у цих українок є шанс спокутувати свою провину. Він допускає, що кожен має право на помилку, тому він підтримує тих, хто встав на шлях підтримки України.

"Я за такі "перевзування", тому що люди мають право на помилки. Якщо вони обрали свій подальший шлях з українським народом і відмовилися від того "аквафрешного" прапора, це вже прекрасно! Кожен має шанс виправитися і йти далі, ставши на правильну колію. Артисти - це окремий вид людей. Вони є творцями, дуже вразливими та залежними від думок та відгуків суспільства. Я поважаю таких артистів за те, що вони починають заново. Думаю, з щирим підходом і грамотною комунікацією їм вдасться заслужити прихильність українців", - додає він.

Нагадаємо, раніше український співак Positiff (Олексій Завгородній) потрапив у скандал, коли на шоу Володимира Остапчука "Мекнув - живіть" разом з Богданом Буше взяв участь в обговоренні волосся на тілі жінки. Чоловіки разом прийшли до висновку, що потенційна партнерка для них не може бути "10 з 10", якщо вона не робить депіляцію.

Відзначимо, раніше також Positiff Завгородній розповів про зради у першому шлюбі і друге весілля.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти