StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Два ідіоти не можуть домовитися": українська діджей обгадила матом саміт НАТО і українського президента

12 липня 2023, 16:28оновлено 17 липня 2023, 17:01
1115
Якась діджей Діана Кху висловила свою недалеку думку щодо саміту НАТО і війни.
Співачка Діана КХУ, яка
Співачка Діана КХУ, яка "експерт" з рішень НАТО / Instagram / diannakhu

Українська, з дозволу сказати, діджей, яка називає себе "Українська Покахонтас" матом підвела свої недалекі підсумки історичного саміту НАТО, який зараз проходить у Вільнюсі і має найважливіше значення для України.

Ця силіконова "музикант", яка гордо носить в соціальній мережі Instagram псевдонім dianna khu (тут так і хочеться дописати локацію, до якої Діана не дійшла), висловила своє невдоволення тим, що сам саміт і підготовка до нього заважають ДіаніКху відпочивати.

Українська діджей лає саміт, який
Українська діджей лає саміт, який "нічого не дасть" / Instagram / diannakhu

Але навіть не це головне. Співачка пояснила, чому ж Росія напала на Україну.

відео дня

На фото - діджей Діана і вся її інтелектуальна власність:

Діджей Діана власною персоною
Діджей Діана власною персоною / Instagram / diannakhu

"Кілька днів тут проходить цей грьобаний (неценз.) саміт, який зовсім (неценз.) не допоможе і все залишиться як є. Все як було, так і буде. Вони дістали (неценз.). Стільки бабок викинули, стільки бабок витрачено на цю війну. Стільки хлопців гине, стільки дітей без батьків залишилися, стільки всього пропало", - ділиться силіконовий експерт сидячи на балконі в тіні своїх губ.

На думку Кху, Росія напала на Україну через те, що "два ідіоти (неценз.) не можуть поділити території, владу і бабки". Нагадаємо, військове вторгнення Росії в Україну коментує громадянка України, музикант і діджей, сидячи у Вільнюсі. Вона також побажала "ідіотам" горіти в пеклі.

А розлютило "Покахонтас" те, що у неї над будинком літають "гребані " (неценз.) вертольоти, які лякають співачку. Вона навіть поскаржилася, що у неї з'явилися зморшки на лобі, який "вона заколює". Судячи з її думок, ботоксна голка дістає і до мозку.

Передати привіт особисто Діані КХУ можна тут

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що померла російська співачка українського походження, яка підтримала військове вторгнення Росії в Україну, Лоліта Мілявська.

Раніше також стало відомо про те, що українська поп-співачка Maruv (справжнє ім'я - Анна Корсун), яка після початку повномасштабного військового вторгнення РФ зникла з усіх радарів і досі публічно не засудила країну-агресора, сподівається повернутися в Україну після перемоги Києва над Москвою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти