StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Маю "вагітніти" після кожного": Lida Lee відповіла на чутки про вагітність

1 вересня 2024, 16:59
520
Зірка вперше прокоментувала цікавий стан, який їй приписують.
Ліда Лі
Lida Lee новини - Ліда Лі прокоментувала чутки про свою вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official

Українська співачка Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) нещодавно стала героїнею пікантних пліток - артистці приписували таємну вагітність через знімки з одного з її виступів. На фото у Ліди Лі розгледіли невеликий животик, через що Мережею моментально розлетілися чутки про її вагітність.

Співачка вирішила, що мовчати з цього приводу не варто, і у своєму блозі в Instagram прокоментувала можливе материнство. Вона опублікувала ролик, у якому із задоволенням п'є воду в чорному роздільному купальнику.

Потім артистка продемонструвала абсолютно плаский животик - доказ того, що вона не чекає на дитину. Те, що багато хто сприйняв, як ознаки вагітності, Скорубська пояснила особливостями фізіології.

"От наче й звикла до того, що про мене пишуть, але повз цю новину не змогла пройти… Любі, ми всі різні. І дуже часто суспільство бачить те, що воно хоче бачити. Надто худа - тоді треба більше їсти. Ой, в тебе такі щічки круглі стали, пора на дієту! А що з животиком? Такий круглий, точно вагітна… Але це все дурня! Бо у людей бувають різні періоди в житті, різна фізіологія, а ще й уявіть собі, багато чого залежить від ракурсу. Тому любіть себе в будь-якій формі. І памʼятайте ви - красиві завжди, а інші нехай дивляться за собою. Тож якщо на думку ЗМІ, я маю "вагітніти" після кожного стакана води, то вони втомляться писати про моїх дітей!" - з гумором написала Lida Lee.

Дивіться відео, яким Lida Lee прокоментувала чутки про свою вагітність:

Хто така Lida Lee?

Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) - українська співачка. Колишня учасниця гурту Chica-Band і бек-вокалістка Monatik. Двічі брала участь у проєкті Голос країни (4 сезон - наставник Сергій Лазарєв; 10 сезон - наставник Monatik). Також брала участь у шоу "Танці з зірками-8" та "Х-фактор". Дмитро Монатік був її продюсером з 2020 по 2021 рік.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Олена Мозгова змінила імідж і перестала бути схожою на себе - новий образ здивував прихильників навіть порівняно зі стрижкою під "їжачок", яку музична продюсерка робила кілька років тому.

Також Потап засвітився в компанії світових знаменитостей. Він похвалився знайомством із легендарним гуртом, який "запалював" танцполи наприкінці 70-их років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти