StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Доторкнувся до легенди: Потап засвітився в компанії світових знаменитостей

30 серпня 2024, 00:08
309
Потап завів дружбу з головними зірками танцполу 70-их років.
Потап
Потап новини - Потап розповів про знайомство з Boney M / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Український музичний продюсер і співак Потап, який зараз живе і будує бізнес за кордоном, у своєму блозі в Instagram поділився цікавим знайомством. Він показав знімок поруч з артистами, яких без перебільшення можна назвати музичними легендами.

Невідомо де і за яких обставин, але Потап познайомився з гуртом Boney M - одним із головних хітмейкерів кінця 70-их. Знімок з артистами він опублікував у соцмережах.

"Ми виступали в різні часи і на різних сценах, але легенди все ще дають жару. Диско в будівлі", - підписав рідкісний кадр Потапенко.

відео дня

У коментарях його підписники ділилися спогадами про Boney M - хтось танцював під них у дитинстві, а комусь навіть пощастило побачитися з ними наживо. Багато хто також зазначив, що Насті Каменських відчайдушно не вистачає на цьому фото.

Потап, Boney M
Потап новини - Потап розповів про знайомство з Boney M / instagram.com/realpotap

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Дмитро Monatik показав, яким був до великого шоу-бізнесу - популярний шоумен поділився своїм архівним знімком з періоду великого захоплення хіп-хоп-культурою.

Також стало відомо, що "син" Олега Винника, співак Андрій Кравченко, якого через схожість у зовнішності та репертуарі часто порівнюють зі втікачем, остаточно відрікся від опального артиста.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти