StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка Лізи Ющенко при повному макіяжі затусила з маминою подругою в готелі, вартістю 50 тис. грн за ніч

12 березня 2023, 12:35оновлено 12 березня 2023, 13:19
Ліза Ющенко активно привчає дочку до розкішного життя, до якої вона відмінно звикла сама.
Ліза Ющенко
Ліза Ющенко / instagram.com/liza_u

Екс-невістка колишнього президента України Віктора Ющенка Ліза, яка впритул не помічає війни, продовжує приїжджати в терористичну Москву, а також жити своє шикарне життя, виставила фото своєї дочки Варвари, якій нещодавно виповнилося 13 років.

Ющенко показала, як її дочка тусується разом з нею і її подругою в одному з найшикарніших готелів Дубаї - Atlantis The royal, на відкритті якого виступала легендарна Бейонсе. Найпростіший номер в цьому готелі коштує близько 50 тисяч гривень.

Схоже, що 13-річна Варвара вже доросла до маминих тусовок і при повному макіяжі гуляє разом з нею і її подругами, звикаючи, як і її мама, до розкішного життя.

відео дня

Дочка Лізи Ющенко
Дочка Лізи Ющенко / Instagram

Нагадаємо, раніше самозакохана Ющенко, яка стала популярною завдяки своєму колишньому чоловікові і синові президента Ющенка, танцювала на дні народженні своєї подруги-Росіянки під пісні путіністки і українофобки, російської співачки Ірини Алегрової. Ющенко, під рюмаху і кальянчик, весело вторила співачці, знаючи слова її пісні "з Днем народження" напам'ять.

Крім того, раніше українська телеведуча і волонтер Маша Єфросиніна, яку навіть у терористичній Росії визнали персоною нон-грата, поділилася особистою драмою.

Так, у своєму інтерв'ю для YouTube-каналу "РОЗМОВА", телеведуча нарешті розповіла про стосунки зі своєю рідною сестрою Лізою Ющенко, яка незважаючи на повномасштабне вторгнення Росії в Україну, продовжує жити і працювати там, а також знімати сторіз з шикарних московських салонів краси.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти