StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка і онуки Пугачової покинули Росію

9 жовтня 2022, 00:37оновлено 10 жовтня 2022, 10:20
Сім'я Примадонни російської естради виїхала з терористичної держави.
Микита Пресняков
Микита Пресняков / Instagram Олена Краснова

Онук Алли Пугачової Микита Пресняков, а також її дочка-співачка Крістіна Орбакайте покинули Росію слідом за Примадонною і її молодшими дітьми Лізою і Гаррі.

"Він поїхав в Америку ще два тижні тому і всіх цим, грубо кажучи, підставив. Зірвав майбутні вистави, кілька концертів-заказників, заплановані зйомки. Замінити Микиту в театрі проблематично, так як у нього головна роль у виставі, складно взяти і відразу ввести нового виконавця", - розповіли російському виданню "Стархіт" джерело.

Крім того, стало відомо і про від'їзд в США матері Микити — Крістіни Орбакайте. Вважається, що саме тому вона пропустила похорон старого товариша Бориса Моїсеєва. Однак артистка планує найближчим часом прилетіти до Москви. Про плани ж Преснякова поки невідомо.

відео дня

"Орбакайте зараз теж в Америці, куди літає регулярно, так як там знаходяться дочка Клавдія і чоловік. Повинна була недавно повернутися, але вирішила зробити це пізніше, так як у неї скасувався спектакль 11 жовтня в театрі "Современник", в якому вона грає з Кирилом Сафоновим. З чуток, актор полетів до Ізраїлю", — повідомили виданню знайомі з ситуацією джерела.

Нагадаємо, раніше співак Володимир Пресняков зізнався, що його присутності в житті син було недостатньо. Після розлучення Микита залишився жити з мамою, яка теж регулярно їздила по гастролях.

Допомагала і зіркова бабуся - Алла Пугачова брала велику участь у вихованні першого онука і зробила для нього дуже багато.

"Переживаю, що не дав Микиті виховання такого, якого даю зараз молодшим дітям. Мене не було тоді, коли я був йому потрібен. Буду замолювати ці гріхи, це моя велика помилка. Нормальний тато завжди буде вважати, що він винен у цьому", - розповів Пресняков.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти