StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дискваліфікована міс розповіла про свого бойфренда-росіянина

27 вересня 2023, 19:44оновлено 27 вересня 2023, 22:38
Ірина Піляєва розповіла про стосунки зі своїм чоловіком, ресторатором з Росії.
1695833059-1765.jpg
Ірина Піляєва та Олександр Орлов у серйозних стосунках / Колаж Главред, скріншот відео

Українка Ірина Піляєва, яка опинилася в центрі скандалу, пов'язаного з конкурсом "Міс Україна", підтвердила відносини з російським ресторатором Олександром Орловими і розповіла про його позицію.

Про це вона розповіла в інтерв'ю журналістці Олицькій на YouTube. Під час розмови, вона підтвердила, що знаходиться в серйозних стосунках з Олександром Орловим.

За словами Піляєвої, з Орловим вона познайомилася ще до війни і знаходиться з ним у серйозних стосунках.

Модель додає, що якщо зайти на сторінку в Instagram до Орлова, то можна побачити пости, в яких він підтримує Україну. "Він висловив позицію і сказав ні війні. Насправді, він розвиває свою мережу вже давно за межами Росії. Наскільки я знаю, бізнесу в Росії у нього вже немає і він не приїжджає в Росію. Все, що його пов'язує з цією країною - це червоний паспорт. Ніхто не вибирає, де йому народитися", - каже вона.

Вона також звернула увагу на те, що її назвали ескортницею, що за її словами, було найбільш потворним. "Я перебуваю в серйозних стосунках і порівняння з ескортом я терпіти не буду", - говорить Піляєва.

Дівчина додає, що на її думку вона не зробила нічого такого, за що б її могли дискваліфікувати. "Я не працюю в ескорті. Те, що я зустрічаюся з Олександром, який пов'язаний з Росією тільки паспортом не є тим самим поінтом, щоб виключати мене з конкурсу", - говорить вона.

Нагадаємо, раніше оргкомітет конкурсу "Міс Україна" відреагував на скандал і випустив заява, яка стосується зв'язків учасниць змагання з терористичною Росією.

Нагадаємо, комік Андрій Лузан підняв важливий у сучасному українському суспільстві питання, і закликав бойкотувати конкурс краси " Міс Україна "(перший етап конкурсу" Міс Світу " - прим. редактор).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти