StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дайте номер картки": Гордон скаржиться на фінансову кризу, українці обурилися в мережі

6 лютого 2023, 21:43
Журналіст Гордон поскаржився на відсутність грошей і на те, що довелося продати машину.
Дмитро Гордон
Дмитро Гордон / instagram.com/gordondmytro

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, розповів про фінансові труднощі у своїй родині.

До початку повномасштабної війни знаменитість заробляв завдяки нерухомості, куди і вкладав всі свої кошти. При собі у журналіста були не надто великі суми.

За словами Гордона, нерухомість, завдяки якій він заробляв раніше, тепер не працює. "Війна почалася. У мене в кишені 20 тисяч доларів. Нерухомість не працює, не здається практично вся. А що, здається, йде на оплату комунальних платежів величезних. І все, ми припливли", — розповів він під час ефіру зі своєю дружиною, журналісткою Олесею Бацман.

Він зазначає, що для того, щоб покрити свої фінансові витрати, йому довелося продати одне елітне авто, а зараз він продає інше.

"Тому довелося продати одне авто, мій "майбах" знаменитий. Зараз інше авто, мій "мерседес" Я продаю також. Тому що так, не вистачає", — додав він.

У соціальній мережі Facebook, користувачі обурилися таким новинам, тому як кожному українцю зараз, м'яко кажучи, не солодко, а фінансової подушки у вигляді "майбаха" у них немає.

"Дайте номер його карти, перекинемо пару гривень", "Пора оголошувати збір грошей Гордону. Першими нехай будуть ті, кого він вилікував за допомогою естрасенсів і пірамідок. Потім і інші підтягнуться", "А як виживають прості люди на мінімальні зарплати", - пишуть коментатори.

'Дайте номер картки': Гордон скаржиться на фінансову кризу, українці обурилися в мережі

Нагадаємо, раніше Гордон на своїй сторінці в Instagram виклав фото головного пропагандиста Росії Володимира Соловйова. Той у військовій формі і бронежилеті стоїть на тлі дорожнього знака "Київ".

"Соловйов сильно схуд, має явно нездоровий вигляд. Коли українцям радіти?"- запитує Гордон.

Крім того, Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, поділився новим постом.

На своїй сторінці в Instagram він виклав відео-фрагмент головного пропагандистського шоу Росії - "Вечір з Володимиром Соловйовим", де в головній ролі виступає кремлівська шавка і розпалювач війни, ведучий Соловйов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти