StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня дівчина Меттью Перрі назвала ймовірних винуватців у його смерті - ЗМІ

11 березня 2024, 02:45
314
Кейті Едвардс вимагає перегляду справи про смерть легендарного актора.
Меттью Перрі
Смерть Меттью Перрі - колишня подружка розкрила нові подробиці / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Справу про смерть актора Меттью Перрі, яка настала наприкінці жовтня 2023 року, закрили в січні: поліція визнала, що смерть зірки настала без стороннього впливу, тобто не в результаті вбивства або доведення до самогубства. Кетамін, який було виявлено в крові, був призначений йому лікарем, однак терапія препаратом завершилася за півтора тижні до смерті артиста.

Як повідомляє видання Mirror, Кейті Едвардс, одна з колишніх коханих Перрі, висновком поліції незадоволена, і вимагає знову відкрити справу про смерть Меттью. На її думку, винним може виявитися медичний персонал, який приходив до знаменитості додому. Вона хоче притягнути їх до відповідальності із відповідним покаранням.

Едвардс припускає, що хтось із медпрацівників міг піти на угоду з Перрі, і принести в його будинок фатальну дозу препарату. Вона знає, яким переконливим міг бути актор, якщо справа стосувалася його залежностей.

відео дня

"Справу потрібно переглянути ще раз. Я знаю, що він приймав від 40 до 50 доз вікодину на день (коли Едвардс і Перрі мали стосунки - прим. редактора). Його він отримував від медсестри, яка приносила препарат до нього додому. Він міг змусити людей робити те, що йому потрібно. Йому важко сказати "ні". Саме тому я хочу, щоб усе ще раз перевірили, чи не було в нього угоди з кимось із них, щоб йому приносили кетамін", - каже Кейті Едвардс.

Хто такий Меттью Перрі?

Меттью Перрі - американо-канадський актор. Найбільш відомий роллю Чендлера Бінга в популярному комедійному серіалі "Друзі". За рік до смерті випустив автобіографію під назвою "Друзі, кохані та одна велика жахлива річ", яка моментально стала бестселером. Помер 28 жовтня 2023 року. Тіло актора було виявлено в джакузі його власного будинку. Причиною смерті Перрі назвали утоплення внаслідок ішемічної хвороби серця і гострого впливу кетаміну. З кінця дев'яностих страждав від алкогольної та наркотичної залежності.

Нагадаємо, Меттью Перрі був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі 28 жовтня 2023 року внаслідок утоплення у віці 54 років.

Лише через кілька годин після того, як стало відомо про смерть Меттью Перрі, фанати виявили моторошний збіг. Він наштовхнув багатьох на думку, що актор передбачив власний кінець.

Також весь головний акторський склад серіалу "Друзі" зробив заяву про смерть Меттью Перрі. Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан і Девід Швіммер вийшли на зв'язок лише для того, щоб попросити шанувальників про час, щоб як слід оплакати близького друга.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти