StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Були проблеми зі здоров'ям": Ольга Навроцька розповіла, чому не хоче мати дітей

24 вересня 2024, 09:45оновлено 24 вересня, 10:15
90
Ольга Навроцька пояснила своє рішення.
Ольга Навроцька
Ольга Навроцька - нове інтерв'ю / колаж: Главред, фото: instagram.com/navrolya_/

Українська популярна письменниця і дизайнерка Ольга Навроцька не хоче ставати мамою, оскільки не готова брати на себе таку відповідальність.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Ольга зазначила, що в неї були проблеми зі здоров'ям, а потім вона усвідомила, що просто не хоче мати дітей.

"Були проблеми зі здоров'ям, це не сталося, і я зрозуміла, що в мене немає стільки натхнення, щоб прикладати стільки зусиль, щоб це зробити. Думаю, що це моя дитяча позиція, що я не хочу брати на себе настільки велику відповідальність і відчувати стільки болю за іншу людину. Я розумію, що я тупо не хочу. Не можу, не хочу", - розповіла Навроцька.

Також дизайнерці дуже не хочеться, щоб дитина прийшла в цей світ і зіткнулася з болем і жахом, який зараз відбувається в Україні через напад країни-окупанта РФ.

"Я не хочу приводити людину в цей світ, тому що відчуваю, який він важкий, який він складний і болючий, я не хочу добровільно брати на себе таку відповідальність і приводити іншу людину, щоб вона тут теж жила. Коли війна почалася, я зрозуміла, що все-таки ми в пеклі живемо. Дуже багато несправедливості, дуже багато болю. Я це відчуваю фізично постійно", - підкреслила Ольга.

Дивіться відео інтерв'ю Ольги Навроцької:

Хто така Ольга Навроцька?

Ольга Навроцька - українська дизайнерка, режисерка, фотографка, стилістка, письменниця та власниця бренду NAVRO. З 2009 року у стосунках з Михайлютою Олегом Ігоровичем (Фагот з ТНМК).
У 2014 році взяла участь у зйомці для благодійного календаря "Щирі", присвяченого українському національному костюму та його популяризації.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, колишня наречена українського боксера Володимира Кличка - Хайден Панеттьєрі дала нове інтерв'ю, після чого фанати запідозрили, що у зірки рецидив наркозалежності. Вона нерозбірливо говорила, очі були напіврозкриті, а погляд постійно бігав у різні боки.

А також 19 жовтня 2024 року в Палаці "Україна"відбудеться концерт, присвячений пам'яті Віталія Білоножка - "Мелодія двох сердець". Під час концерту в супроводі заслуженого академічного оркестру ансамблю пісні і танцю Збройних сил України прозвучать пісні Білоножка у виконанні українських артистів.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти