"Будь моє побачення іншим": Олексій оцінив вибір Мішиної на Холостячці

23 грудня 2020, 10:43
Після фіналу шоу Холостячка не вщухають чвари між шанувальниками Олексія та Олександра. Фіналіст шоу Олексій Тригубенко розповів про фінальний тиждень Холостячки.
Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко / instagram.com/aleksey_trygubenko/

Олексій Тригубенко пройшов у фінал шоу Холостячка, і навіть психологи на постшоу рекомендували Ксенії Мішиній вибрати його. Але у фіналі, Ксенія взяла каьлучку Олександра Еллерта.

Фіналіст прокоментував свою участь у проекті, а також розповів, чи вплинуло останнє побачення на вибір Холостячки СТБ.

"Я вважаю, що на проекті "Холостячка" вибираємо ми і вибирають нас. Так має бути і в житті. Адже це справжній кайф від природного відбору. Часто ми не можемо тривалий час прийняти рішення, а все тому, що сумніваємося. читайте такожХолостячка 2020 як пройшов фінал 18-12-2020На проекті все інакше: Ксенії потрібно було вибрати, вона приймала рішення в рамках часу, враховуючи всі "за" і "проти"", - сказав Олексій.

відео дня

До вибору Ксенії Мішиної він підійшов з фаталізмом - Олексій не думає, що щось зміг би поміняти.

"З приводу фінального тижня - я думаю, що на останньому побаченні Ксюша вже прийняла рішення. І будь моє побачення зовсім іншим, нічого не змінилося б", - розповів Олексій Тригубенко.

Холостячка 2020
Холостячка 2020 / instagram.com/stbua/

Раніше стало відомо, що фанатки Олексія завалюють хейтерськими звинуваченнями Ксенію Мішину і Олександра Еллерта навіть через 4 дні після фіналу шоу.

Еллерт запропонував їм висловлюватися тільки на його сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Ксенія Мішина до останнього приховувала свої наміри на проекті. А перед фіналом Ксенія написала пост в якому "виправдалася" за рішення, зазначивши, що це її життя і її право. Однак, "противники Еллерта" почали писати обурені пости про її вибір ще до фіналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти