StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бредлі Купер та Ірина Шейк знову завели роман - ЗМІ

8 листопада 2022, 21:35
Бредлі Купер та Ірина Шейк, за чутками, знову разом як пара. І нібито нещодавно відсвяткували Хелловін разом - як закохані.
Шейк, Купер
Бредлі Купер та Ірина Шейк знову завели роман-ЗМІ / скріншоти з відео

Легендарні знаменитості-47-річний актор / режисер Бредлі Купер ("Зірка народилася", "Похмілля у Вегасі") і 36-річна модель Ірина Шейк – знову почали зустрічатися. Про це пише британський таблоїд Daily Mail.

За даними журналістів, пара вкрай і вкрай тепло спілкується. Особливо вони зблизилися під час виховання спільної дочки леї.

Купер і Шейк нещодавно разом відсвяткували Хелловін. Артист був у костюмі ведмедя, а модель - в образі зірки стилю "пін-ап" Бетті Пейдж. Причому дівчина премілейшим чином сиділа на колінах у чоловіка.

"Ірина хотіла б, щоб у її дочки був брат і сестра, і Бредлі підтримав цю ідею", - сказав інсайдер з оточення пари.

До слова, Купер був у відносинах з Шейк близько 4 років. У них народилася дочка, над якою пара оформила спільну опіку. ЗМІ писали, що пара розлучилася через стосунки Купера з Леді Гагою, які спалахнули на зйомках фільму "Зірка народилася". Відразу після цього Шейк завела роман з американським хіп-хоп-виконавцем Каньє Вестом. Але стосунки тривали недовго.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що легендарний 59-річний голлівудський актор Джонні Депп розлучився з 37-річною адвокатесою Джоель річ.

Пізніше повідомлялося про те, що екс-дружина Деппа, актриса Ембер Херд була визнана судом винною в наклепі, яка спричинила за собою наслідки для життя і кар'єри Джонні. За свій злочин вона зобов'язана виплатити великий штраф.

Пізніше стали відомі умови, за яких Джонні Депп готовий "пробачити" своїй колишній дружині Ембер Херд багатомільйонну компенсацію в якості відшкодування збитку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти