StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бразильська загадка: як виглядає Марія з серіалу "Земля кохання, земля надії" зараз

5 квітня 2023, 11:32
Під час зйомок Присцилі Фантін було всього 19. Зараз юнацька незграбність пішла, а разом з віком до акторки прийшли серйозні зміни.
Присцила Фантін
Присцила Фантін у ролі Марії в серіалі "Земля кохання, земля надії" / imdb.com

В епоху підвищеної популярності бразильських серіалів окреме місце в серцях телеглядачів зайняла костюмована мелодрама "Земля кохання, земля надії". Спочатку цей серіал планувався, як продовження іншого популярного серіалу режисера Бенедіто Руй Барбози "Земля кохання". Однак цій задумці не судилося збутися - його випередили, і випустили на екрани мелодраму з сюжетом, який був схожий на його початкову задумку.

Тому в 2002 році світ побачив серіалу під назвою "Земля кохання, земля надії", який розповідає про життя і кохання Тоні та Марії.

Молодий скульптор Тоні - син бідного піаніста, його кохана Марія - донька впливової Джуліано, який підтримує фашизм, що швидко набирає обертів (дія відбувається в 30-их роках минулого століття в Італії). Закохані не можуть бути разом через різницю в соціальних станах, до того ж Марія вже обіцяна іншому. Тоні пропонує їй втекти з ним до Бразилії, проте ця затія обертається крахом.

відео дня

Хлопець відправляється до Бразилії сам, обіцяючи своїй коханій, що обов'язково повернеться за нею. Тим часом Марія виявляє, що вагітна від Тоні, і погоджується вийти заміж за того, кого обрав для неї батько. Вона обриває всяке спілкування з Тоні, і не каже, що у нього тепер є син.

Тим часом в Бразилії молодий чоловік знаходить собі роботу і нове захоплення - Каміллі, на якій він одружується. Союз виходить дуже емоційним - пара постійно свариться, але пристрасно мириться. Вогню у відносини Тоні і Каміллі додає раптові приїзд в сусідній особняк Марії - тепер вдови з маленьким сином на руках. Почуття між Тоні і Марією спалахують з новою силою, а Каміллі не згодна розлучатися зі своїм місцем в цьому любовному трикутнику.

Присцила Фантін
Присцила Фантін в ролі Олгі в серіалі "Шоколад з перцем" / imdb.com

Марію в серіалі "Земля кохання, земля надії" зіграла Присцила Фантін - бразильська акторка, якій на момент зйомок було всього 19 років. Вона почала свою кар'єру в 16, і швидко завоювала прихильність глядачів.

Незважаючи на те, що "Земля кохання, земля надії" спершу показувала вкрай низькі рейтинги в Бразилії, в світі серіал мав шалену популярність (особливо в Італії та Ізраїлі). Для кар'єри Фантін ця драма зіграла вирішальну роль - після неї Присцила стала постійною акторкою найбільшої бразильської телекомпанії "Глобу" (там зняли теленовели "Клон", "Тропіканка", "Рабиня Ізаура" та ін.).

Серді найпомітніших кіноробіт Фантін - ролі в серіалах "Шоколад з перцем" і "Голос серця". Також акторка активно знімається в кіно, грає в театрі. І в наші дні Присцила залишається затребуваною і впізнаваною.

Присцила Фантін
Як виглядає Присцила Фантін зараз / instagram.com/priscilafantin

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену - принцесу воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти