StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кінець інтриги: Євген Клопотенко розкрив подробиці свого весілля

25 жовтня 2023, 12:26
2073
Популяризатор української кухні розповів, заради чого він готовий до такого рішучого кроку.
Євген Клопотенко, Вікторія Родко
Євген Клопотенко і Вікторія Родко зіграли нареченого та наречену в кліпі / колаж: Главред, фото: instagram.com/klopotenko

Тиждень тому український кулінар і ресторатор Євген Клопотенко, який ще зовсім недавно впевнено заявляв, що традиційні відносини і ритуали, з ними пов'язані, здаються йому неймовірною нісенітницею, одружився.

Його обраницею стала Вікторія Родко з гурту OY Sound System. Фотографією на порозі Рагсу поділився сам Клопотенко, чим сильно здивував шанувальників. Сьогодні епатажний шеф-кухар розкрив подробиці весілля.

У своєму блозі в Instagram він опублікував відео після церемонії - він та Вікторія в святкових шатах спускаються по сходах палацу одруження та сідають в машину з відкритим верхом. Їх шофером був популярний український комік Василь Байдак.

відео дня

Виявилося, що весілля Клопотенко і Родко насправді не була справжнім: вони зіграли щасливу пару для ролика, присвяченого благодійній ініціативі - збору 2 мільйонів гривень на автомобілі для медиків інтернаціонального легіону.

"Заради такої справи я готовий на весілля. До того ж коли поруч співає чарівна наречена Вікторія Родко, а містом возить шофер мрії Василь Байдак - це не так вже й стресово, а дуже приємно", - зазначив Євген.

Дивіться кліп "Донати", заради якого Євген Клопотенко "пожертвував" своїм холостяцьким життям:

Раніше коханка Девіда Бекхема розкритикувала футболіста за обман - Ребекка Лус поскаржилася на те, що спроба спортсмена виставити себе жертвою обставин, а її - негідницею, псує її репутацію.

Також Валерій Меладзе розкрив причину розлучення Віри Брежнєвої з його братом, музичним продюсером Костянтином Меладзе. Співак запевняє, що політика не зіграла в їх розриві ніякої ролі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти