StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Блогерка, яка назвала ЗСУ "м'ясом", одягла перуку і виправдалася за свої слова

6 вересня 2023, 14:26
653
Блогерка Таня Коряк списала свої висловлювання на нервовий зрив.
1693999459-1545.jpg
Тетяна Коряк списала все на нервовий зрив. Колаж Главред, фото Instagram / korya4ka

Українська блогерка Тетяна Коряк, яка в Instagram знаходиться під псевдонімом "корячка" і видала порцію чергового марення, що стосується військового нападу Росії на Україну, дуже схожого на той, що транслюють російські пропагандисти, дала задню.

Злякавшись народного гніву, фітнес-інструктор Тетяна Коряк, раптом стала нити і тиснути на жалість.

На своїй сторінці в Instagram, вона записала відео, де одягла перуку і "вийшла з роз'ясненнями", адже "ЗМІ і телеграм-канали некрасиво перекрутили її слова".

відео дня

На відео - Таня Коряк і її спроби виправдатися:

Вийшовши в ефір, блогерка насамперед нагадала, як вона допомагала дітям-сиротам і донатила. Витримавши драматичну паузу, блогер віщає російською мовою:

"Я - українка з Бахмута. Те, що росіяни зробили з моїм містом... Я не можу описати вам цей біль. Я втратила в цій війні дуже багато - будинок, рідних і близьких мені. Я розумію біль людей, які втрачають у цій війні, які пишуть мені щодня з проханням про допомогу".

Крім того, вона пояснила свої слова про те, що захисники України - це "м'ясо".

"Ви можете сприймати мої слова як якийсь нервовий зрив, але я дійсно хочу, щоб в моїй країні настав мир... я втомилася втрачати близьких і рідних. Я думаю, ви теж втомилися втрачати в цій війні. Тому я виступила за те, щоб країна була в мирі і процвітанні. Ось що я хочу!" - виправдовує свої слова блогер, хоча напередодні вона досить переконливо просувала наративи про "різні думки", "політичні ігри" і про те, що винна у війні не Росія, яка напала на Україну, а відсутність переговорів.

Нагадаємо, раніше фітнес-блогерка, яка влаштувалася на Кіпрі, зробила ряд цинічних заяв, називаючи українських воїнів "м'ясом", а також традиційно заявляючи про "іншу сторону ситуації". На своїй сторінці, на яку підписано 1 млн користувачів, "корячка" каже, що не потрібно вбивати росіян, а потрібно вести переговори.

Нагадаємо, раніше блогерка-таролог, яка закликала скласти зброю повідомила, що вона "не донатить ЗСУ спеціально і не їсть м'ясо, тому що вона не підтримує вбивства". Вона також кілька разів підкреслила, що "розумні" і "освічені люди" повинні скласти зброю і "прийняти ворога з добром", натякаючи, що українці повинні пробачити росіянам всі вбивства і руйнування і зустріли російських вбивць "з добром".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти