StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Alena Omargalieva розкрила, куди щез Тамерлан з дуету TamerlanAlena

7 грудня 2023, 21:10
Співачка Олена Омаргалієва розповіла, чим зараз займається її чоловік замість музики.
TamerlanAlena, Alena Omargalieva, Тамерлан, Олена Омаргалієва
Alena Omargalieva розповіла про роботу Тамерлана під час війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/tamerlan_alena

Український музичний дует TamerlanAlena був заснований в 2009 році, а в 2013 перетворився на сімейний союз. Під час повномасштабної війни Олена Омаргалієва (Alena Omargalieva) стала розвивати сольну кар'єру, в той час як Тамерлан практично зник з музичних радарів.

В інтерв'ю для проєкту Муз Оборона Олена розповіла, чим зараз зайнятий її чоловік, який на початку вторгнення окупанта записався до лав територіальної оборони.

"Я пам’ятаю, як запитала його: Чи вмієш ти стріляти? Насправді я досі не вірю, що тоді про це думала. Він відповів: Навчимося. Він записався в ТрО, і вони виганяли окупантів з-під Києва. А ми повернулися, коли Київ був вільний", - згадує Омаргалієва.

відео дня

Зараз Тамерлан "продовжує військову справу і допомагає Україні наблизити перемогу". "Він почав занурюватися в цю тему. Ми знаємо, що Україні не вистачає зброї, люди постійно збирають на БПЛА. І він сказав, що будемо розробляти свої БПЛА. Я не можу розголошувати всі деталі", - каже дружина артиста.

Після інтерв'ю офіційне джерело підтвердило виданню NV, що Тамерлан також є добровольцем Сил оборони, і виконує для них завдання.

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Ярослав Безкоровайний отримав повістку. Актор, який волонтерить з перших днів повномасштабної війни, чекає виклику з військкомату.

Також популярний український стендап-комік Фелікс Редька зворушив мережу до сліз роликом про свого батька-офіцера, який захищає Україну від окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти