StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Афрокоси та стильна джерсі: Monatik показав, яким був до великого шоу-бізнесу

29 серпня 2024, 11:40
194
Діма Монатік поділився раритетним знімком зі своєї хіп-хоп юності.
Афрокоси та стильна джерсі: Monatik показав, яким був до великого шоу-бізнесу
Монатік новини - як Monatik виглядав підлітком / колаж: Главред, фото: instagram.com/monatik_official

Український співак, учасник популярних шоу і музичний продюсер Дмитро Монатік свої перші кроки назустріч шоу-бізнесу зробив у танці - з юності артист захоплювався брейкдансом і досяг у цьому мистецтві великих успіхів.

Часи, коли хіп-хоп займав чи не найважливіше місце в його житті, Монатік згадує з ностальгією. Нещодавно у своєму блозі в Instagram він показав себе в підлітковому віці в стильному образі бі-боя.

"У дитинстві та юності я ріс на хіп-хоп музиці, серед якої був і Тартак. "Оля ля ля" - це композиція, яка мотивувала нас, бі-боїв, рухатися душею та тілом", - поділився спогадами артист.

відео дня

У кадрі він у широких джинсах, футболці-джерсі (сорочки хокеїстів - прим. редактора), з афрокосичками та з пов'язкою на лобі стоїть на одному коліні, ніби готується до танцю. У коментарях шанувальники Монатіка прийшли в захват від його юнацького луку.

Афрокоси та стильна джерсі: Monatik показав, яким був до великого шоу-бізнесу
Монатік новини - як Monatik виглядав підлітком / instagram.com/monatik_official

Хто такий MONATIK

Дмитро Монатік, сценічний псевдонім MONATIK - український співак, танцюрист, автор пісень, саундпродюсер, композитор, учасник шоу "X-Фактор", "Танцюють всі!" і "Зоряний ринг", суддя танцювального шоу "Танці з зірками" і тренер вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни" на телеканалі 1 + 1. Заслужений артист України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше найпривабливіший артист України та зірка фільму "Довбуш" Олексій Гнатковський розповів, чим займається його дружина, та як він виховує двох синів.

Також Злата Огнєвіч жорстко відбрила хейтерів через "роман" із одруженим Максимом Бородіним, чутки про який з'явилися після виходу кліпу на їхній спільний трек "Без тебе".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти