StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Адвокат Кіркорова образив путіністку Успенську

13 червня 2024, 12:58
244
Кіркоров і Успенська судяться і вимагають виплатити величезні компенсації один в одного.
Філіп Кіркоров, Любов Успенська
Філіп Кіркоров і Любов Успенська влаштували публічний скандал / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov_fan_bg, instagram.com/uspenskayalubov_official

Російський продюсер Йосип Пригожин, який у захваті від страшного терористичного вторгнення РФ в Україну, розповів, як адвокат Кіркорова образив путіністку Любов Успенську,

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, путініст вирішив помирити Успенську з російським співаком Філіпом Кіркоровим. Він зв'язався зі співачкою, щоб поспілкуватися з приводу "сокири війни" з Кіркоровим. Але, спроба не увінчалися успіхом.

Однак Успенська не стала слухати продюсера. Артистка дала зрозуміти, що наразі не має наміру ні до кого прислухатися з приводу врегулювання конфлікту.

відео дня

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. Із 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

"Мабуть, дуже потрібен піар - тому вона навіть слухати не захотіла Йосипа. Наговорила ще й йому гидот. Він мені розповів, наскільки неприємною виявилася розмова. Пригожин не очікував, що літня людина (а саме так про свою клієнтку Успенську говорить її представник на суді з Кіркоровим) може поводитися настільки неадекватно. Сумно, що в гонитві за славою, що минає, дехто готовий жертвувати дружніми стосунками і розігрувати надрив давньогрецької трагедії", - розповів адвокат Кіркорова Добровінський.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, стало відомо, що Марго Овсяннікова платить шалені суми Філіпу Кіркорову за кожен світський вихід із ним. Вартість публічної появи з путіністом обходиться співачці-початківцю в 5 млн рублів.

А також адвокат співачки-путіністки Слави сказала, що Філіпу Кіркорову потрібно публічно вибачитися перед артисткою. Олена Сеніна розповіла пропагандистським росЗМІ, що артист знову увійшов "не в ті двері".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти