"А це точно вибачення?": на шоу Маска перепросили Тіну Кароль за скандал

9 лютого 2021, 16:51
Під час випуску шоу Маска Оля Полякова публічно образила Тіну Кароль через її творчість і сімейну трагедію.
Тіна Кароль-знайди своїх
Тіна Кароль-знайди своїх / кадр з кліпу

У випуску шоу Маска на каналі Україна Оля Полякова невтішно висловилася про Тіну Кароль, назвавши її "плакальницею на похоронах", і викликала цілий скандал серед зірок.

Наступного дня Полякова записала публічне вибачення, в якому сказала, що її неправильно зрозуміли.

Через кілька днів після початку скандалу автори шоу "Маска" вирішили вибачитися перед Тіною Кароль.

відео дня

"Шановна Тіна, шкода, що фраза зоряного детектива шоу Маска була сприйнята Вами і Вашими шанувальниками як особиста образа. Але людина, яка пережила таку життєву драму як ви, може відчувати світ особливо тонко і вразливо. Ми шкодуємо про це прикре непорозуміння. Канал "Україна" цінує Ваш талант, ми завжди раді бачити Вас на сцені наших концертів і шоу", - написали на офіційній сторінці проекту в Instagram.

'А це точно вибачення?': на шоу Маска перепросили Тіну Кароль за скандал

У свою чергу користувачі Instagram прийшли в жах від вибачень з боку каналу і висловили своє невдоволення в коментарях. Причому, про це написали навіть не фанати творчості Тіни Кароль.

"А це точно вибачення?", "Вибачте нас за те, що ви не так все зрозуміли", "це називається :"не винні ми, це все вийшло випадково""

'А це точно вибачення?': на шоу Маска перепросили Тіну Кароль за скандал

"Не фанат Тіни, але це не гарно", "Нормально все людина сприймає. Це людям, які сидять в суддях вашого шоу, варто навчитися думати перед тим як щось говорити", "Тим більше, що це не прямий ефір, могли б вже вирізати".

'А це точно вибачення?': на шоу Маска перепросили Тіну Кароль за скандал

"А як інакше повинна була бути сприйнята дана фраза? Як сказано, так і сприйнято. До даної ситуації поважала і Полякову і Тіну. Але на жаль.. так поводитися і так висловлюватися просто неприйнятно для людини, яка сидить в журі. Полякова просто впала в моїх очах і як співачка, і як жінка.",

'А це точно вибачення?': на шоу Маска перепросили Тіну Кароль за скандал

"Максимально дивне вибачення - особисте сприйняття і відчуття світу Тіною тут взагалі ні до чого, фраза "детектива" в шльопанцях не залишила за собою місця для трактувань в іншому руслі. Тут все гранично ясно, бридко і дуже низько.", "Найбезглуздіше, що можна було зробити – перевести стрілки. Просто ганебно це все. Мерзенно. Ницо",

'А це точно вибачення?': на шоу Маска перепросили Тіну Кароль за скандал

Нагадаємо, Тіна Кароль відреагувала на скандальну заяву Олі Полякової тільки через півтора дня.

Як відомо, Тіна Кароль була одружена один раз - її чоловік Євген Огір помер після важкої боротьби з раком шлунку в 2013 році після 5 років шлюбу.

Після цього Тіна Кароль виховує сина Веніаміна сама. У Мережі постійно з'являються якісь чутки про романтичні зв'язки Тіни Кароль, але вона жодного разу не уявляла чоловіка, і офіційно не оголошувала про стосунки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти