StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році

29 грудня 2021, 01:22
Хто із зірок шоу-бізнесу не зумів зберегти шлюб цього року?
9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Зоряні розлучення 2021 року / Колаж

Всі щасливі сім'ї щасливі однаково, кожна нещаслива сім'я нещаслива по-своєму. На жаль, навіть знаменитості від цього не застраховані.

Публічне життя і шоу-бізнес нерідко залишають незгладимий відбиток на романтичних відносинах артистів. І далеко не завжди у них залишаються сили боротися за те саме тихе сімейне щастя.

Хто зі знаменитостей розірвав шлюб зі своїми половинками в 2021 році, читайте далі.

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Олексій 'Позитив' Завгородній та Ганна Андрійчук / instagram.com/annchuk

Музикант Олексій Завгородній і дизайнерка Анна Андрійчук знайомі 15 років, з них 8 вони були одружені. Пара більше двох років працювала над збереженням відносин, проте в підсумку в 2021 розлучилася. Андрійчук називає головною причиною їхнього розриву жахливу завантаженість Позитива на роботі.

  • Андре Тан і Аліна Харченко

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Андре Тан і Аліна Харченко / instagram.com/andre_tan_official

Пара прийняла рішення про розлучення після дев'яти років шлюбу через професійні амбіції Харченко – жінка також вирішила стати дизайнером одягу, і не приймала ні допомоги, ні порад від більш успішного і досвідченого чоловіка, а також через різницю в поглядах на виховання їх спільної дочки.

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Дзідзьо і SLAVIA / instagram.com/slavia_official

Двадцятирічні стосунки навесні 2021 року вирішила завершити і ця пара музикантів. За словами Дзідзьо, розлучилися вони з Ярославою тихо і мирно. Однак ні-ні та спливають чутки про те, що Славія ревнувала Хому до куми Ольги Цибульської і в професійному і в романтичному плані, що могло послужити приводом для сварки.

  • Олександр та Ірина Пікалови

Пара була одружена з 2003 року, разом виховували 15-річного сина Михайла. Про розлучення Пікалов згадав побіжно, подробиць розриву розкривати також не став, залишивши особисте при собі.

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Ірина Білик та Аслан Ахмадов / instagram.com/aslanahmadov

Співачку Ірину Білик і художника і продюсера Аслана Ахмадова розділила пандемія. Подружжя жило на дві країни, а через локдаун вони не могли виїхати, щоб зустрітися. Так вони провели близько року в розлуці, і, за словами Білик, за цей час вони обидва дуже змінилися.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Ляля Фонарьова і Святослав Вакарчук / УНІАН

У червні 2021 року Вакарчук оголосив про розставання з Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років разом. Примітно, що вже в серпні у музиканта народився первісток - син Іван, особистість матері якого Вакарчук усіма силами приховує.

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Кім Кардашьян і Каньє Вест / instagram.com/kimkardashian

Світська левиця подала на розлучення з репером після 7 років шлюбу в лютому 2021 року. Причина розриву не уточнюється, проте наближені до пари вважають, що не останню роль в погіршенні відносин між подружжям грає біполярний розлад чоловіка. Зараз йдуть судові обговорення про опіку і поділ майна, а репер приймає боязкі спроби повернути Кардашьян і сім'ю назад.

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков / instagram.com/solomiyavitvitska

В умінні розлучатися і зберігати при цьому дружні стосунки телеведучій ТСН може дати фору хіба що Ірина Білик. Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков розійшлися після восьми років шлюбу в теплих відносинах, вони підтримують спілкування, а жінка і зовсім пообіцяла знайти колишньому чоловікові хорошу дружину.

9 найгучніших розлучень знаменитостей в 2021 році
Григорій Лепс и Анна Шапликова / instagram.com/gvleps

Поки подробиць про розлучення музиканта і його дружини вкрай мало. Пара була разом 20 років, разом виховували трьох дітей, але не змогли разом впоратися з кризою у відносинах. Коментарів про розставання ні Лепс, ні Шапликова поки не дають.

читайте такожВже не любо, але все ще дорого: ТОП-5 найдорожчих розлучень знаменитостей

Раніше на можливе розлучення натякнула Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти