StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

73-річна Пугачова вигуляла Галкіна і 10-сантиметрові підбори в Ізраїлі

24 лютого 2023, 14:06
Алла Пугачова живе своє вільне і щасливе життя, в той час як інші росіяни бісяться через її від'їзд.
Максим Галкін, Алла Пугачова
Максим Галкін, Алла Пугачова / instagram.com/maxgalkinru

Російська співачка Алла Пугачова і її чоловік, актор і шоумен Максим Галкін побували на концерті їх подруги Лайми Вайкуле.

Зірки, які засудили повномасштабне вторгнення Росії в Україну, виглядали щасливими і задоволеними життям. Крім того, 73-річна співачка Алла Пугачова одягла взуття на високих підборах, яка органічно і модно виглядала на стильній Пугачовій.

Відео появи співачки на публіці в Ізраїлі опублікував російський телеграм-канал "Не Малахов". Оскаженілі через позицію співачки росіяни ніяк не можуть заспокоїтися через те, що співачка стала на бік світла і добра, і не підтримала терористичну Росію.

"Алла Пугачова в Ізраїлі продовжує молодитися. На 10 - сантиметрових підборах Примадонна пересувається насилу, зате як сидить - ніжкою еть", - бризкають жовчю місцеві журналісти.

Відзначимо, раніше російський музичний критик Сергій Сосєдов, який є відвертою бездар'ю і крім як говорити, більше не вміє нічого, облив брудом польську актрису, зірку радянського популярного фільму "Іронія долі або з Легким паром", Барбару Брильську. За словами Сосєдова, артистці варто було б вирішувати особисті проблеми, а не чіпати жителів Росії, які її "колись поважали і чекали з розпростертими обіймами".

Раніше також в соціальній мережі TikTok з'явилося відео, де молодий музичний критик Сергій Сосєдов, який був суддею багатьох музичних шоу, а також підтримав війну Росії в Україні, співає.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти