StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Повинна стояти перед Росією на колінах": нездара Сосєдов звернувся до Барбари Брильської

18 лютого 2023, 12:54оновлено 18 лютого 2023, 13:27
Музичний критик виплеснув свою отруту на актрису, яка розповіла, як насправді живе терористична Росія.
Сосєдов, Брильська
Сосєдов, Брильська / Колаж

Російський музичний критик Сергій Сосєдов, який є відвертою бездар'ю і крім як говорити, більше не вміє нічого, облив брудом польську актрису, зірку радянського популярного фільму "Іронія долі або з Легкою парою", Барбару Брильську.

За словами Сосєдова, котрого цитує пропагандистське видання Стархіт, артистці варто було б вирішувати особисті проблеми, а не чіпати жителів Росії, які її "колись поважали і чекали з розпростертими обіймами".

"Ну вже, хто б в'якав, Господи? Приїхала звідкись королева. З Польщі! Ну не смішила б людей. Нехай не виступає, не вякає. Вона перед Росією, так і напишіть, повинна на колінах стояти, тому що без РФ і Радянського Союзу вона — ніхто і ніщо, повний нуль. Вона на колінах повинна стояти у всіх містах, в яких буває: в Москві, в Петербурзі, в Іркутську, в Липецьку <...> відразу — спустилася з трапа літака і тут же встала на коліна", — заявив Сергій Сосєдов.

Нагадаємо, істерику у клоуна-Сосєдова викликала заява актриси про те, що росіяни страждають і потребують допомоги. "Росіяни повинні зрозуміти, що жити в цьому гівні, в якому вони живуть, не можна", - зазначила Брильська.

Також артистка підкреслила, що добре люди живуть тільки в Москві і Санкт-Петербурзі. "Решта народу подивіться, як живе... Омськ, Новосибірськ... ми прилітаємо туди, і мені страшно виходити з літака. Там скрізь злидні, там неможливо жити", - заявила актриса.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти