StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

57-річна Сара Джессіка Паркер здивувала фанатів тілом в купальнику

7 липня 2022, 03:24
1212
Пляжний образ зірки Сексу у великому мсті викликав чимало пересудів.
57-річна Сара Джессіка Паркер здивувала фанатів тілом в купальнику
Сара Джессіка Паркер в купальнику - як акторка виглядає зараз / instagram.com/sarahjessicaparker

57-річна американська акторка Сара Джессіка Паркер, відома завдяки ролі Керрі Бредшоу в культовому серіалі Секс у великому місті, потрапила в фотоприціл папараці у вельми невтішному вигляді.

Артистку "зловили" під час її відпочинку на пляжі Хемптонса разом з чоловіком, актором Меттью Бродеріком. Вона засмагала в чорному цілісному купальнику і сонцезахисних окулярах, почитуючи книгу і спілкуючись з чоловіком.

У ЗМІ зазначили, що Паркер в побуті, і Паркер на червоній доріжці - дві різні жінки. Пляжну "Керрі" ледь можна впізнати, адже в ній немає і краплі того грайливого гламуру, який був притаманний її кіногероїні абсолютно в будь-якій ситуації.

відео дня

Актриса - ще один яскравий приклад того, як жити в мирі з собою і своїм тілом. Паркер неодноразово ставала жертвою жартів через свою зовнішність. У 2007 році журнал Maxim навіть визнав її найбільш несексуальною жінкою в світі.

Однак артистка навчилася приймати себе - хоч з сивим корінням волосся і в піску, що прилип до сонцезахисного крему, хоч в дизайнерських нарядах і з ідеальним макіяжем.

читайте такожТрансгендерний актор Елліот Пейдж похвалився новим фото на паспорт

Раніше в мережі з'явилася запаморочлива обкладинка нового альбому співачки Бейонсе, на якому 40-річна мати трьох дітей зображена, сидячи верхи на небесному голографічному коні практично оголеною.

Не посоромилася показати себе і 74-річна мама Ілона Маска, канадська модель південноафриканського походження, дієтолог і письменниця Мей Маск. Вона поділилася знімком в бікіні без ретуші.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти