54-річна Ірина Білик "відродила" дев'яності новим вогняним образом

24 жовтня 2024, 15:37
833
Зірка практично не змінилася за останні 30 років.
Ірина Білик
Ірина Білик новини - Ірина Білик повторила свій образ з 90-их / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Українська Мадонна" Ірина Білик за свою кар'єру змінила безліч образів, кожен з яких став важливою частиною її творчості. Втім, схильність до метаморфоз вона зберегла і сьогодні.

Нещодавно у своєму блозі в Instagram вона опублікувала ролик нового перевтілення від відомого візажиста Єгора Андрюшина. Його робота повернула шанувальників Білик у дев'яності.

Під українську версію популярного треку Ірини "Мы будем вместе", артистка перетворилася на рудоволосу красуню в джинсовій куртці з вінтажними нашивками - яскраву, вільну, як і 30 років тому.

відео дня

Тоді Білик була тільки на початку своєї запаморочливої кар'єри, коли вона ще навіть не здогадувалася, що стане однією з головних дів української сцени. У коментарях шанувальники були раді з ностальгією згадати колишні часи.

"Памʼятаю Ірину Білик на початку 90х - стрижка та колір волосся, як в цьому у відео", "Дуже гарне перевтілення. Майстру браво!!! Ірина просто пожежа", "Як гарно! Іринка, Вам личить такий колір волосся, як на початку кар'єри", - пишуть знаменитості фанати.

Ірина Білик
Ірина Білик новини - Ірина Білик повторила свій образ із 90-их / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Хто така Ірина Білик?

Ірина Білик - українська співачка, композиторка та поет-пісняр. Народна артистка України (2008). Через високу популярність (особливо в 90-ті), любов до перевтілень і величезний вплив на формування української популярної музики Білик називають "українською Мадонною". Співачка випустила 12 студійних альбомів і 48 синглів. Найпопулярніші треки: "Так просто", "Мы будем вместе", "Рябина алая", "Любовь. Яд" тощо.

Ірина Білик
Хто така Ірина Білик / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна ведуча і блогерка Діва Монро, яка в документах все ще значиться, як чоловік, розповіла, як ходила в ТЦК, та чи перебуває на військовому обліку.

Також українська співачка MamaRika зізналася у зловживанні алкоголем. Вона розповіла, звідки взялася ця погана звичка, а також розкрила подробиці своєї боротьби з нею.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти