StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

18-річна донька Костянтина Меладзе похвалилася стрункою фігурою на пляжі в Каліфорнії

30 вересня 2022, 20:21
Лія Меладзе постала перед шанувальниками в незвичайному образі.
Лія Меладзе
Лія Меладзе показала фігуру на пляжі в Каліфорнії / instagram.com/meladzeliya

Середня дочка продюсера і композитора Костянтина Меладзе і учасниця 12 сезону шоу Голос країни Лія Меладзе зараз знаходиться в Каліфорнії. На своїй сторінці в Instagram 18-річна дівчина опублікувала ніжні кадри з відпочинку на пляжі Санта-Моніки.

На знімках вона позує на причалі на тлі океану. Вітер гуляє у волоссі Лії, а вона намагається жартівливо від нього відгородитися.

Для пляжного відпочинку молода дівчина вибрала пікантний наряд - широкі джинси і шкіряний ліф, що оголює її плаский животик. Від сонця Меладзе-молодша захищається білою сорочкою, недбало накинутою на плечі.

відео дня

"Очі не бачили і вуха не чули такого благословення, яке ось-ось наздожене мене", - підписала кадри Лія. Це - цитата з пісні американської госпел-співачки Таші Коббс I'm Getting Ready.

Раніше українська модель, Міс Україна Всесвіт 2021 Анна Неплях показала, як купається в морі в блузці і мереживних трусиках, які наскрізь промокли.

Також красуня-дружина українського боксера Олександра Усика в білій сукні засвітила пружні стегна і стрункі ніжки у фотосесії на тлі кам'яної пустелі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти