"Людина-гівно року": Остапчука загнобили за спробу виправдатися після інтерв'ю його дружини

31 січня 2020, 11:51оновлено 10 червня 2020, 15:12
Володимир Остапчук недбало відгукнувся про колишній дружині після того, як вона дала несамовитий інтерв'ю про те, як він протягом 3 років їй відкрито зраджував.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук / 1+1

Ведучий Володимир Остапчук висловився про інтерв'ю своєї колишньої дружини Олени Войтенко, який розповів про його зради, які призвели до краху шлюбу.

Володимир Остапчук написав окремий пост в Instagram.

"Для мене так само, як і для вас стало повним шоком це відео. Я ніколи не хотів би, щоб особисті стосунки двох людей обговорювала вся країна. Всі ці 5 місяців до сьогоднішнього дня я не поширювався з приводу нашого розлучення і досі вважаю, що від такого повороту найбільше постраждають наші милі дітки. Але я можу зрозуміти і якоюсь мірою виправдати такий емоційний вчинок Олени. Це жіноча образа і злість. Тому що ми знайомі з 17 років, тому що ми були разом майже 14 років і, можливо, вона ще не звикла до нового статусу і самостійним життям. Ось і зважилася на відчайдушний крок", - пише Володимир.

відео дня
Володимир Отсапчук
Володимир Отсапчук / Instagram

Остапчук в недбалому тоні висловився про дружину і постарався пом'якшити її інтерв'ю.

"Я це розумію. Але як і раніше можу сказати: я шалено вдячний Олені за наші 12 років шлюбу, довгий шлях і спільні успіхи, за те, ким я став зараз і життя в різних країнах, але найголовніше - наших прекрасних дітей.⠀І я б далі зберігав холоднокровність, але поставлений в умови, коли змушений дати відповідь. Адже всі подумають, що я відмовчуюся.⠀Ні, щиро шкодую про те, що мільйони людей вплутані в непрості відносини 2 людей, смакують, перебирають кісточки і потирають руки всі хейтери.⠀Але прошу не робити поспішних висновків про причини розлучення, деталі, гроші і чутки. На всі питання я відповім ексклюзивно у "Світському житті" у цю суботу на 1+1. Спасибі. А тепер милості прошу всіх залишати гнів і хейт в коментарях", - додав Володимир.

У відповідь на таку промову Остапчуку посипалися гнівні коментарі тільки від підписників, але і від колег-зірок, і в особливості з Танців.

"І тут вирішив пропіарити себе!!!! Ну ти і шоумен звичайно!!! Та ти Вова Людина-гівно року, а не шоумен року!!!! Є такий приз - забери його собі", - написала Ілона Гвоздьова.

'Людина-гівно року': Остапчука загнобили за спробу виправдатися після інтерв'ю його дружини

"Я теж була фанатом Володимира,але після кави з перцем,я змінила свою думку про нього, дівчина не грала, і говорила щиро, якщо це не піар, то Вова виявився черговим гавнюком, і все правильно, правила бумеранга ніхто не відміняв", "зірку впіймав і пішов по похилій", "не по похилій а по бабах і мужикам ((", "Володя, це ваше приватне. Ви нікому нічого не повинні пояснювать.", "А кому взагалі він подобається? Я постійно дивлюся "Зірковий шлях" і після інтерв'ю екс-дружини вже дуже захотілося зайти до нього на сторінку і подивитися... Мда... Еґоіст, самозакоханий, нереалізований мужичОк", - пишуть в коментарях Остапчуку.

'Людина-гівно року': Остапчука загнобили за спробу виправдатися після інтерв'ю його дружини
'Людина-гівно року': Остапчука загнобили за спробу виправдатися після інтерв'ю його дружини
'Людина-гівно року': Остапчука загнобили за спробу виправдатися після інтерв'ю його дружини

Інтерв'ю Олени Войтенко з'явилося в програмі Зірковий Шлях, де вона розпекла чоловіка на чому світ стоїть. І почалося все після Євробачення 2017.

"Це величезний стрибок популярності, причому міжнародну популярність. Коли увага з усіх сторін, і не тільки від жінок, але й чоловіків. Нарешті я такий класний, всі побачили. Ага, жінки, ні, ця вже не потрібна, і ця вже не потрібна. Нова, стара - ні одна не потрібна. Мені ніхто не потрібен, тому що я крутий", - заявила екс-дружина.

За її словами, Володимир тоді й почав змінювати, а незабаром заявив, що йде до іншої жінки. Жінка навіть натякнула на характер відносин Остапчука з чоловіками.

"Він тоді сказав мені: "ні, я хочу змінити своє життя кардинально, піти до іншої людині. Але потім пройшло буквально два тижні і йому перехотілося, тому що вже цього теж не хочеться. І це не хочу і це не хочу. А тут і Мухаммед пише, то може я Мухаммеда хочу? Ну, то є ось в такому форматі. І в якийсь момент, напевно, все-таки зрозумів, що хочу сім'ю. І на цьому етапі я сказала: "Ок, таке може бути, я таке допускаю, що людина може помилятися, робити помилки", - сказала Олена.

Олена народила Остапчуку сина Евана, в надії, що його захоплення пройдуть, і він буде з родиною, але нічого не вийшло, а ситуація тільки погіршилася, і вона вже почала знаходити в його телефоні "результати спілкування" з іншими жінками.

Зараз у Володимира Остапчука з'явилася постійна фаворитка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти