У Камалії новий роман - співачка поділилася подробицями

9 жовтня 2024, 16:41
1180
Закохана зірка розповіла про нові стосунки, які змушують її "сяяти".
Камалія
Камалія новини - Камалія завела нові стосунки / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Уже півтора року українська співачка Камалія - холостячка: навесні 2023 року вона повідомила, що розлучається з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром. Пара була у шлюбі, в якому з'явилося двоє дітей, 20 років.

До слова, 11-річні близнючки не знають, що мама і тато розлучені - Захур заборонив Камалії розповідати про це дітям, поки вони не стануть повнолітніми. Утім, це не заважає артистці шукати нове кохання.

Ба більше - у цій делікатній справі Камалія вже досягла успіху: у коментарі для "ЖВЛ представляє" вона зізналася, що шалено закохана. Утім, планів на нові стосунки вона поки що не будує і нового обранця розкривати не поспішає, адже переконана, що почуття мають пройти перевірку часом.

відео дня

"Таке натхнення йде, і ти сяєш. Ти сяєш, хочеш постійно бачити цю людину, хочеш щось робити для неї, хочеш проводити час. ... Спочатку всі закохуються. Кохання – воно пізнається лише після двох-трьох років стосунків", - поділилася Камалія.

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, акторка, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Камалія
Хто така Камалія / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Анна Опанасюк із дуету Anna Maria розповіла про чоловіка-військового та його стан після поранення і втрати побратимів. Вона розкрила, як відновлюється поет Ігор Сагайдак.

Також українська прима-балерина Катерина Кухар здивувала знімками з юності. Виявилося, що танцівниця активно експериментувала із зовнішністю, і на старих фото її практично неможливо впізнати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти