Матч "Боснія - Україна": анонс матчу та прогноз букмекерів

19 березня 2024, 14:49
Поєдинок плей-офф відбору на Євро-2024 між Україною та Боснією відбудеться в місті Зениця на стадіоні "Біліно Поле" 21 березня.
Ребров, Збірна України
Збірна України з футболу під керівництвом Сергія Реброва готується до матча з Боснією / колаж Главред, фото УНІАН та УАФ

Боснія і Герцеговина - Україна анонс матчу

Матч Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 21 березня. Стартовий свисток арбітра пролунає о 21:45.

УЄФА призначив на матч німецьку бригаду суддів на чолі з 42-річним Феліксом Цвайєром. Його асистентами будуть Штефан Лупп і Марко Ахмюллер. Резервний арбітр - Даніель Зіберт, арбітр ВАР - Бастіан Данкерт.

Який прогноз букмекерів на матч Боснія і Герцеговина - Україна

Фахівці контори William Hill фаворитом матчу Боснія - Україна вважають нашу збірну. На перемогу команди Сергія Реброва в основний час виставили коефіцієнт 2,00. Аналогічну перемогу балканців оцінюють у 3,70, а нічию - 3,50.

7890

У Bwin схожі думки щодо матчу в Зениці. Коефіцієнт на перемогу України в основний час - 2,00. На тріумф команди Саво Мілошевича - 3,75. Нічию оцінили в 3,40. Прохід збірної України до фіналу плей-оф оцінили в 1,50, а Боснії - 2,40.

7890

Де дивитися Боснія і Герцеговина - Україна

Уболівальники зможуть подивитися гру в прямому ефірі місцевих телеканалів Суспільного (наприклад, Суспільне Дніпро, Суспільне Чернівці, Суспільне Полтава).

В інтернеті матч Боснія - Україна онлайн можна буде переглянути на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 і в розділі Спорт, що входять до пакету підписки "Максимальний". Матч коментуватимуть Сергій Лук'яненко та Роберто Моралес.

Крім того, в ефірі державного радіо "Промінь" відбудеться аудіотрансляція матчу. Там працюватимуть коментатори Вадим Корженко та Вадим Власенко.

Боснія - Україна орієнтовні склади

Боснія: Пірич - Дедич, Гойкович, Колашинац, Хаджикадуніч - Рахманович, П'янич, Крунич, Цимирот, Хайрадінович - Джеко.

Україна: Трубін - Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко - Сидорчук - Зубков, Зінченко, Судаков, Мудрик - Яремчук.

Як Україна готується до матчу з Боснією

Головний тренер збірної України Сергій Ребров у коментарі YouTube-каналу УАФ розповів про підготовку матчу з Боснією і Герцеговиною в іспанській Марбельї.

"Мета одна - підготуватися до важливих зустрічей. Ми запросили гравців молодіжної збірної, щоб було більш-менш достатньо гравців, щоб підготуватися, тому що ви бачили - деякі гравці під'їжджають сьогодні. Тому я вважаю, що збір пройшов дуже добре, ми підготувалися і подивимося, як будемо готові до офіційної гри. [...] У них усі грають за кордоном, тому вони не могли зібратися раніше, і я вдячний клубам, які пішли нам на зустріч і зіграли раніше, - "Динамо", "Шахтарю" і "Дніпру-1". Вони дали нам можливість підготуватися більш щільно до цієї зустрічі, але я вважаю, що збір пройшов дуже добре, і я впевнений, що ми готові", - сказав Ребров.

Хто такий Сергій Ребров?

Сергій Станіславович Ребров - український футболіст, нападник і футбольний тренер та функціонер. Із 7 червня 2023 року - головний тренер збірної України. Із 25 січня 2024 року - віцепрезидент Української асоціації футболу, повідомляє "Вікіпедія".

Крім того, ситуацію прокоментував один із провідних гравців збірної України, півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик. Він розповів, що Ребров у тренерській роботі любить контроль, який спрямований на створення гольових моментів.

"І я повністю з ним згоден. Коли ти контролюєш м'яч - ти контролюєш гру. Коли м'яч у тебе - ти не пропустиш гол. Якщо ти не пропустиш, то не програєш. Усе просто. А потім, маючи хороший контроль м'яча, ти можеш розхитувати суперника, знаходити слабкі місця і використовувати їх", - сказав футболіст.

Переможець пари "Боснія і Герцеговина - Україна" зіграє проти найсильнішого в поєдинку "Ізраїль - Ісландія". Вирішальна гра, яка визначить володаря путівки на чемпіонат Європи, відбудеться 26 березня.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти