StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До чого сниться дощ: тлумачення сновидіння

2 жовтня 2020, 09:18оновлено 2 жовтня 2020, 11:43
Цей знайомий кожному сюжет може багато розповісти про здоров'я сновидіння, стан його особистого життя і успіхи в справах.
Цей знайомий кожному сюжет може багато розповісти про здоров'я сновидіння, стан його особистого життя і успіхи в справах/Pixabay
Цей знайомий кожному сюжет може багато розповісти про здоров'я сновидіння, стан його особистого життя і успіхи в справах/Pixabay

Сни про дощ - дуже поширені і вони мають кілька значень. Тлумачення побаченого уві сні образу дощу сильно розрізняються в різних сонниках. Цей знайомий кожному сюжет може багато розповісти про здоров'я сновидіння, стан його особистого життя і успіхи в справах. Сни про дощ часто бачать люди, які усвідомлюють необхідність змін, що знаходяться в стані пошуку і духовного зростання.

Якщо ви спостерігали за дощем за вікном, це сприятливий знак, який обіцяє успіх і позбавлення від поточних проблем. Якщо над вами хмари, сон відображає стресову ситуацію, в якій ви жили останні кілька днів. Нововиявлені перспективи не здаються вам такими позитивними, і, можливо, ви маєте рацію. Сонники радять ще раз гарненько все обдумати.

Якщо хворий бачить сон про грім, блискавки і дощ, це позитивний знак того, що йому скоро стане краще. Сновидіння про дощ і сонце - прогноз настання вдалого періоду. Але ви все одно повинні пам'ятати, що зробили висновки з несприятливих часів, щоб не повторювати помилок минулого. Якщо уві сні всю ніч ішов дощ і дощ здавався занадто довгим і нудним, це натяк на те, що ваше життя може бути дуже одноманітним і, можливо, зараз саме час внести трохи різноманітності.

відео дня

читайте такожВагітність і сон – до чого сниться вагітність: тлумачення по соннику

Інтроверти часто бачать сни про дощ, це відображення стіни, яку вони ставлять між собою і рештою світу. Нічний і денний дощ подвоює сенс сну - ви досягнете успіху в усіх починаннях; Удача приходить з вами на роботі, в романтичних стосунках і вдома. Якщо ніч була не тільки дощовою, а й вітряною, сон вказує на те, що раптовий успіх може вас сильно схвилювати.

Одна з інтерпретацій говорить, що промокання під дощем - це відображення вашої безпорадності. Небезпека може виходити від красномовних людей, які можуть здатися дуже надійними. Якщо жінка промокла під дощем, сон пророкує зміни в романтичному житті і матеріальному становищі. Вона зможе знайти нового багатого шанувальника, і це обов'язково стане приводом для пересудів. Сон, в якому вам довелося гуляти під дощем, може мати абсолютно протилежне тлумачення: розливи води обернуться одужанням для хворого, новим знайомством для самотнього, звільненням для ув'язненого.

Якщо уві сні довелося стояти під дощем, слід звернути увагу на стан води. Якщо все було ясно і чисто, вас чекає зустріч з приємними людьми. Каламутні і брудні краплі дощу попереджають про спілкування з неглибокими пліткарями, які будуть вам неприємні. Якщо вам у сні доставляє щире задоволення гуляти під дощем, це зображення - знак того, що ви дуже любите вечірки і ви не пропустіть можливість найближчим часом їх відвідати. Сон про теплий приємний дощ просто дає вам можливість радіти життю, у вашому житті зараз не буде великих подій, але ви будете в гармонії з собою, своїми думками і оточуючими людьми.

Ховатися від дощу - знак того, що ви розумна людина і вважаєте за краще уникати зайвих проблем. Ви знаєте, як поводитися з людьми, і вони знають, що саме до вас вони можуть звернутися за допомогою.

Якщо вам довелося бігти під дощем і промокнути, що було для вас дуже незручно, сонники показують, що закривати очі на деякі факти - не найкраща тактика і може мати досить негативні наслідки. Для тих, хто любить бігати під дощем в реальному житті, мрія відображає їх талант вирішувати проблеми з мінімальними зусиллями.

Деякі сонники вважають дощ знаком отримання прибутку, довгоочікуваної зустрічі з кимось, виконання вашого давнього бажання. Сильний дощ - знак прийдешніх змін. Чи будуть вони добрими чи поганими, залежить від того, як ви впораєтеся з наступаючими обставинами; в будь-якому випадку ви не зможете зберегти все як є.

Сучасний сонник пов'язує дощ зі сльозами і тому передбачає сновидцю сльози через те, що його надії і бажання не збуваються.

Сонник Міллера

Міллер вважає дощ дуже сприятливим знаком для закоханих: незалежно від того, змокли ви або спостерігали за дощем з безпечного місця, в романтиці вам пощастить. Якщо вам наснився дощ разом з градом, краще відкладіть свої бізнес-плани. Град символізує перешкоди. Метеоритний дощ може принести у ваше життя ряд проблем і перешкод.

Сонник Цветкова

Даний сонник трактує дощ як символ даремно витраченого часу. Злива трактується як велика невдача, а слабкі опади до виправдань в неприємній ситуації.

Сонник Нострадамуса

Нострадамус також вважав дощ символом біди. І чим сильніше злива, тим більше нещасть попереду. Якщо ж уві сні вам вдалося сховатися від дощу, то наяву вас чекає ситуація, в якій ви уникнете проблем. Тяжкої хвороби наяву уникне той, кому довелось уві сні відчувати дощові краплі на своєму тілі.

Сонник Фрейда

Якщо чоловікові приснилося, що він повністю промок під дощем, це відображає надмірне захоплення самозадоволенням. Промокнути під літнім дощем означає повне задоволення своїм сексуальним життям.

Сонник Ванги

За Вангою, сон про дощ - знак очищення від гріхів. Ви відчуєте свободу і легкість на душі. Також сон може означати, що у вас є особливий дар, який незабаром допоможе багатьом людям впоратися з серйозними хворобами.

Веселка уві сні - до відмінних новин. Сон, в якому дощ супроводжується громом і блискавками, говорить про те, що вам вдасться легко вийти з конфліктної ситуації (це може стосуватися як роботи, так і особистих відносин) і зберегти дружні відносини з людиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти