StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лізти руками в землю не потрібно: як дізнатись, що рослину потрібно полити

13 серпня 2024, 02:02оновлено 13 серпня, 17:41
478
Одна любителька садівництва поділилася своїм "геніальним" способом, який дозволяє легко зрозуміти, коли потрібно поливати рослину, щоб не переливати.
Лізти руками в землю не потрібно: як дізнатись, що рослину потрібно полити
Як дізнатись, що рослину потрібно полити - простий і ефективний метод / Колаж Главред, фото: pexels

Рослини, які ростуть у надто вологому ґрунті, можуть страждати від нестачі кисню. Це може призвести до відмирання коренів і загибелі рослини. Один із способів зрозуміти, що ви поливаєте рослину занадто багато, - це повільний ріст і пожовтіння листя, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як правильно поливати кімнатні рослини, рекомендуємо наш матеріал: Кімнатні рослини зазеленіють із новою силою: експерт поділилась секретом поливу.

Жінка зі США стверджує, що її батько навчив її "найкращому" способу уникнути надмірного поливу, який заощадить ваш час, зусилля і, можливо, навіть життя вашої рослини.

відео дня

Жінка на ім'я Саманта Роуз Холдрен поділилася цією порадою на своєму акаунті в TikTok @samantharoseholdren.

Її відео розпочалося з того, що вона, за її словами, розбризкує воду на рослини у своєму саду.

"Мій тато навчив мене одному з найкращих садових трюків. Це заощадить вам багато часу і збереже життя багатьом рослинам", - говорить вона.

Дивіться відео про те, як зрозуміти, що рослину в час поливати:

За її словами, існує єдиний найкращий спосіб дізнатися, чи потрібна рослині вода.

"Просто штовхніть горщик. Якщо він не ворухнеться, вода йому не потрібна. Якщо вона рухається, їй потрібна вода", - резюмувала жінка.

Вона закінчила кліп, сказавши шанувальникам: "Будь ласка!"

Спосіб, безумовно, викликав бурю в Інтернеті, оскільки він став вірусним - зібравши понад 99 000 вподобань і сотні коментарів.

Один із користувачів TikTok поставив авторці відео питання, як робити у випадку, якщо на дні горщика знаходиться каміння.

Відповідаючи на останнє повідомлення, Саманта написала: "Це правда. Ти все одно зможеш відрізнити воду від відсутності води, якщо каміння не буде занадто обтяжувати її".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти