StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яка рука свербить до зустрічі, а яка – до розставання: давні прикмети, відомі не всім

21 лютого 2024, 12:23оновлено 22 лютого, 13:32
Не усім відомо, до чого свербить права рука, а до чого – ліва. Наші предки вірили, що свербіння долонь має важливе значення.
Рука, девушки, встреча
Яка рука свербить до зустрічі/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash.com

Більшість людей знайомі з прикметою, яка говорить про те, що ліва рука свербить до грошей. Ця прикмета уже стала загальновідомою. Але не усім відомо, яка рука свербить до зустрічі, а що свербить до розставання, згідно зі давніми прикметами.

Радимо також прочитати матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Здавна вважалося, що до зустрічі з кимось буде свербіти права рука, адже під час зустрічі знайомі люди потискають один одному руки. Тому якщо у вас з’явилося свербіння у правій руці, це може свідчити про те, що найближчим часом на вас чекає якась приємна і радісна зустріч.

відео дня

Але є ще й інше пояснення такої прикмети: якщо свербить права рука, то це може вказувати на наближення фінансових втрат.

Також, якщо свербить права рука, це може свідчити, що наближається якесь випробування, як людина розпоряджатиметься своїми грошима, може виникнути якась ситуація, яка стане перевіркою на щедрість та скупість.

Також не усім відомо, що, згідно з давніми віруваннями, ліва рука свербить не лише до грошей, а й до розставання. Виникнення такого свербіння у лівій руці може свідчити, що у близькому майбутньому відбудеться розставання з близькою або дуже дорогою людиною.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти