Український суд дозволив заарештувати режисера Микиту Михалкова

4 березня 2022, 21:00
Генпрокурор зазначила, що режисер зв'яжеться з "сильними русского мира" і попросить їх прокоментувати цю заяву.
Український суд дозволив заарештувати режисера Микиту Михалкова
Український суд дозволив заарештувати Микиту Михалкова

Український суд дозволив затримати радянського і російського режисера Микиту Михалкова для обрання запобіжного заходу в якості підозрюваного. Розпочато процедуру оголошення його в міжнародний розшук.

"Офіційно інформую вас (Микиту Михалкова - ред.) про те, що український незалежний, суверенний, справедливий суд дозволив українським прокурорам вас затримати з метою доставки в український суд для обрання запобіжного заходу, як підозрюваному", - написала на своїй сторінці в Facebook Венедіктова.

За її словами, вона знає, як відреагує Михалков на це повідомлення. Генпрокурор зазначила, що режисер зв'яжеться з "сильними русского мира" і попросить їх прокоментувати цю заяву.

відео дня

"Вони вам з імовірністю 100% скажуть, що Венедиктова зійшла з розуму і нічого звертати не неї увагу. Розуміючи це, роблю підказку - ми запустили офіційну процедуру оголошення вас у міжнародний розшук", - додала вона.

Микита Сергійович Михалков - радянський і російський режисер і актор. Підтримує політику Путіна і влади Росії щодо України. Зокрема, він заявив, що визнання Москвою так званих Донецької та Луганської "народних республік" було єдиним виходом з ситуації, що склалася. Діяч мистецтва також підтримав війну РФ проти України.

Вторгнення Росії в Україну

Президент РФ Володимир Путін 21 лютого підписав указ про визнання офіційною Москвою так званої "державності" терористичних утворень "ДНР" і " ЛНР"в окупованих районах Донецької та Луганської областей. Путін разом з ватажками "ЛДНР" Пушиліним і Пасічником також підписав угоди про дружбу.

В рамках указу Путіна Росія ввела війська на території окремих районів Донбасу.

Вночі на четвер, 24 лютого, Путін заявив, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти