У Зеленського пояснили, як боротися з РФ за допомогою російської мови

13 березня 2021, 22:58
236
Київ має встановити комунікацію з російськомовною українською діаспорою, яка проживає за кордоном, вважає Юрій Костюк.
Путін, телевізор
Українці за кордоном повинні знати правду про те, що відбувається в Україні - чиновник / Reuters

Для боротьби з російською пропагандою Україні слід використовувати не тільки українську, а й російську мову. Правдиву інформацію про те, що відбувається в країні, повинна отримувати російськомовна українська діаспора, яка проживає за кордоном, заявив заступник голови офісу президента Юрій Костюк в ефірі телеканалу Будинок.

"Вважаю, що не можна упускати такий інструмент протидії в цій (інформаційній) війні, як російська мова. Боротися з російською пропагандою потрібно не тільки українською, а й російською мовою", - вважає чиновник.

За його словами, щоб успішно боротися з російською пропагандою, Україна повинна задіяти і російську мову. Потрібно забезпечити комунікацію з окупованими територіями і з діаспорою, яка проживає в інших державах.

"Ми можемо це робити - як всередині країни, так і для великої російськомовної частини діаспор з колишнього Радянського Союзу, які проживають в Ізраїлі, Німеччині, Австралії, в багатьох інших країнах. З ними теж потрібно комунікувати саме цією мовою", - сказав Костюк.читайте такожПутін намагається поширити пропаганду ще на два міста України - Резніков

Також він підкреслив, що є частина аудиторії, до якої Україна сьогодні вже не зможе достукатися тільки українською мовою. Отже, для цього потрібно використовувати російську мову.

Блокування "каналів Медведчука" в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти